Jucătoarea de tenis Agnieszka Radwanska s-a căsătorit. Iată ce rochie de mireasă a ales numărul 10 WTA!

Publicat pe

Jucătoarea de tenis Agnieszka Radwanska s-a căsătorit, în weekend, cu partenerul ei de lungă durată, Dawid Celt. Nunta a avut loc în Polonia, iar alături i-au fost prietenii și familia, dar și jucătoare celebre de tenis.

Radwanska și Celt sunt împreună de mai mult timp, iar acesta s-a implicat și în cariera sportivă a tenismanei, fiindu-i partener la antrenamente. Alături de Radwanska, numărul 10 WTA, au fost și jucătoarele de tenis Angelique Kerber, Caroline Woznicki, Marta Domachowska, dar și tenismanul Jerzy Janowicz.

Citește și: Charlize Theron iubește din nou. Cine este noul bărbat din viața actriței

Planurile de nuntă ale Agnieszkăi au fost deconspirate de către prietena sa, Wozniaki, încă de anul trecut la US Open, unde a vorbit despre faptul că trio-ul format de ea, Radwanska și Kerber a reușit să rămână unit de-a lungul anilor petrecuți în circuit.

„Aga se căsătorește, așa că dintr-o dată ne-am dat seama că vrem doar o călătorie între fete, dar este greu când toată lumea are propriul program', a spus atunci Wozniacki. „Nu suntem despărțite, dar uneori avem prioritati diferite sau este o perioadă mai aglomerată – dar, da, încă mai bem o cafeaua si stăm de vorbă și ne simțim bine'.

Jucătoarea de tenis Agnieszka Radwanska s-a căsătorit. Iată ce rochie de mireasă a ales numărul 10 WTA!Jucătoarea de tenis Agnieszka Radwanska s-a căsătorit. Iată ce rochie de mireasă a ales numărul 10 WTA!

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter