Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat: ”Nu au fost toate ingredientele”

Publicat pe

Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit, însă cântăreața nu a acceptat. Artista a povestit într-o emisiune TV despre modul în care iubitul său a întrebat-o dacă vrea să-i devină soție, dar a dezvăluit și motivul pentru care nu a vrut să-i dea un răspuns.

Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii 'Vocea României' a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în timp ce săreau cu parașuta. Ce metodă spectaculoasă, nu?! Însă, Julie Mayaya nu a vrut să accepte cererea pentru că iubitul ei a venit fără inel de logodnă. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an.

„M-am întors acasă, deși nu aș fi vrut, pentru că am avut o vacanță minunată. Am fost cu al meu iubit, am văzut niște peisaje minunate, apa a fost foarte mișto și am avut și o vreme frumoasă. Am fost în Grecia. Am făcut plajă, ne-am plimbat, am admirat frumusețea aia. Am stat foarte mult la soare, am exgaerat și am început să mă cojesc.

Eu acum sunt bronzată, chiar dacă multă lume nu-și dă seama. Urmează foarte multă treabă acum, pentru că am foarte multe proiecte. Suntem împreună cu prietenul meu de ceva timp, suficient, un an și un pic. 
Iubitul meu nu m-a cerut cum trebuie! Nu au fost toate ingredientele…eram într-o parașută, deasupra mării, m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui, iar eu l-am întrebat: de ce mă întrebi? Nu i-am dat niciun răspuns, pentru că lipsește un inel…', a spus Julie Mayaya, într-o emisiune TV.

Citește și: Cum a reuşit Julie Mayaya să slăbească

FOTO:

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter