Probleme în paradis? Justin Bieber și Hailey Baldwin, surprinși plângând în timpul unei discuţii

Publicat pe

Justin Bieber și Hailey Baldwin, surprinși plângând. În săptămâna aceasta, fanii lui Justin Bieber au observat că artistul nu arată prea fericit la brațul iubitei lui. Mai multe poze compromiţătoare cu Justin și Hailey în timp ce plângeau sau încercau să se liniștească unul pe celălalt au apărut, îngrijorându-i pe cei care îi îndrăgesc.

Hailey și Justin s-au logodit de curând, în iulie, dar se pare că deja au apărut probleme în paradis. O ieșire de relaxare cu bicicleta s-a transformat rapid într-o dramă, cei doi încercând să își rezolve problemele. În prima poză, cântărețul pare descurajat, ascunzându-și fața între mâini iar în a doua, acesta încearcă să își consoleze logodnica în timp ce aceasta plânge.

Întrebat de presă, Justin a răspuns Avem zile bune și zile proaste. Nu ar fi real dacă nu am avea și zile proaste'.

Oricum, cântărețul nu a vrut să dea detalii despre problemele pe care le au cei doi, însă apropiațîi lor încearcă să lămurească situația, spunând că în niciun caz nu se va anula anula.

Justin și Hailey deja au început să discute detaliile despre nuntă, aceștia vor să aibă o logodnă scurtă. Vor să se căsătorească anul viitor și nu vor foarte mulți invitați. Aceștia au ambele familii implicate în organizarea nunții, însă nu vor ceva foarte mare. Nu va fi o nuntă de top'

Tinerii îndrăgostiți continuă să își pună poze pe conturile de socializare chiar și după ceartă, calmând totuși fanii. Dragostea mea. Nu știu ce am făcut în această viață pentru a merita o așa fericire, însă îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a trimis o persoană incredibilă cu care pot să îmi trăiesc viața'

Inima mea este complet și total a ta și mereu o să te pun pe primul loc! Tu ești dragostea vieții mele  Hailey Baldwin și nu aș vrea să îmi petrec viața cu nimeni altcineva. Tu mă faci să fiu mai bun și ne completăm așa de bine! Nu mai am răbdare să înceapă cea mai frumoasă perioada a vieții mele!', declara Justin plin de dragoste pe contul lui de Instagram.

Din cauza lipsei lor de explicații, fanii continuă să îi suspecteze de o posibilă sarcina. Din cauza logodnei foarte grăbită aceștia cred cum că Hailey ar fi fost însărcinată, iar motivul disputei lor este chiar pierderea sarcinii, însă niciuna dintre aceste ipoteze nu a fost confirmată încă.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter