Justin Trudeau, cel mai sexy Superman! Premierul Canadei a mers la birou costumat în Clark Kent - FOTO/VIDEO

Publicat pe

Nu mai este nicio îndoială că Justin Trudeau este cel mai carismatic prim-ministru, însă acum ne-am convins că este și unul dintre cei mai haioși. Premierul Canadei a uimit pe toată lumea când a mers la birou, în ziua de Halloween, cu costumul de Superman pe sub costumul elegant pentru muncă.

Justin Trudeau cucerește pe toată lumea cu zâmbetul său, iar Ivanka Trump sau Kate Middleton au fost victime sigure ale frumușelului prim-ministru. Însă acum i-a cucerit, cu siguranță, și pe copii în momentul în care s-a costumat în Clark Kent. Mai mult, premierul și-a deschis cămașa special pentru a le arăta jurnaliștilor costumul de Superman, iar după aceasta și-a luat soția și copiii și au mers la colindat prin Rideau Hall din Ottawa.

 

Nu este prima data când Justin Trudeau se costumează în ziua de Halloween. În primul an de mandat acesta a purtat costumul lui Han Solo din „Star Wars', iar anul trecut s-a transformat în pilotul din „Micul Prinț'.

 

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter