Răsturnare de situație! Kamara renunță la divorț și vrea să se întoarcă la soție / VIVA EXCLUSIV

Publicat pe

Discret cu viața lui personală, până de curând, nimeni nu ar fi crezut că tocmai Kamara este protagonistul unei încurcături sentimentale mai ceva ca-n filmele cu intrigi amoroase complexe. După ce s-a despărțit de femeia cu care a avut o aventură, se pare că solistul vrea să-și recucerească soția.

Adesea se întâmplă ca liniștea și armonia unui cuplu să se zdruncine în momentul apariției primului copil, iar cuplul Oana – Kamara este încă un exemplu, în acest sens. Numai că cei doi, căsătoriți încă, din punct de vedere legal, n-au reușit o conciliere, fiecare găsind alinare în terțe persoane. Kamara este cel care și-a asumat o relație, dar idila s-a terminat subit, solistul configurându-și acum alte obiective: intenționează să-și reîntregească familia: „Chiar acum vorbeam cu Kama și mă certam cu el pe What s App. Nimic special, discuțiile noastre, ca de obicei. Îmi tot reproșează că locuiesc cu un bărbat, dar nu e advărat. La un moment dat se va întâmpla și asta, dar acum nu e cazul”, ne-a spus Oana.

Dincolo de neînţelegerile inerente pe care le-au tot avut în ultimele câteva luni, se pare că între cei doi soți nu s-au instalat, totuși, sentimente negative. Cu toate astea, Oana nu pare dispusă să acorde o nouă șansă căsniciei lor, convinsă fiind că traiul în doi nu are cum să fie unul armonios: „Nu am stabilit nimic în ceea ce privește divorțul, el îmi tot spune, mai în glumă, mai în serios, că s-a răzgândit și că ar fi bine să ne împăcăm. Eu sunt hotărâtă să nu ne împăcăm, pentru că el nu s-a schimbat și nu cred că o va face. E vorba despre un egoism al lui, când are el treabă eu trebuie să stau în casă…”, ne-a mai spus Oana.

 

Locuiesc separat de o lună

Deși s-au întâmplat atât de multe evenimente în viața lor de cuplu, Oana și Kamara s-au separat în urmă cu doar o lună, atunci când solistul a părăsit domiciliul conjugal acum doar câteva săptămâni: „Vorbim zilnic şi ne vedem aproape la fel de des. Nu, el nu ia copilul, l-a luat o singură seară de când locuim separat. Dar ne înțelegem destul de ok, nu suntem dușmani. De principiu, mă descurc singură și din punct de vedere financiar, dar dacă avem nevoie de ceva, mai cumpără și el”, ne-a mai spus soția lui Kamara.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter