Katarina Zarutskie a fost atacată de rechini. Modelul poza în apă

Katarina Zarutskie a fost atacată de rechini. Modelul poza în apă

Katarina Zarutskie se afla în vacanță în Bahamas împreună cu iubitul ei și părinții acestuia. Modelul a vrut să facă o fotografie în apă, chiar lângă rechini. Tânăra a fost atacată în timp ce se pregătea să aibă cea mai tare imagine pentru social media.

Modelul nu s-a gândit nicio secundă la ceea ce i se poate întâmpla și a avut curajul să facă pluta lângă mulți rechini. În timp ce încerca să facă poza perfectă pentru Instagram, Katarina Zarutskie a fost mușcată de unul dintre rechini și apoi a fost trasă sub apă sub privirile iubitului ei. „În astfel de momente, ai atât de multă adrenalină încât știi că trebuie să ieși din respectiva situație, însă eu am rămas calmă. Cred că dacă cineva ar fi țipat sau s-ar fi zbătut în apă, situația ar fi fost puțin diferită', a spus Katarina Zarutskie.

Modelul s-a ales cu o rană destul de mare după această experiență, însă a declarat pentru presa internațională că ar mai avea încă o dată curajul să facă același lucru.

'Cu siguranță aș mai înota cu rechinii. Aș dona chiar pentru o cauză sau să îi ajut. Ei sunt niște creaturi magice și frumoase. A fost un accident. Rechinul care m-a mușcat este sălbatic, iar ceea ce s-a întâmplat a fost un mare accident, pentru că nouă din zece ori nu se întâmplă lucruri grave', a mărturisit modelul pentru hollywoodlife.com.

FOTO: Instagram