Kate Upton - Noua Marilyn Monroe

Publicat pe

Prea blondă, prea voluptuoasă, prea banală, cu o sexualitate indecentă şi nepotrivită pentru catwalk-urile pe care a domnit până nu demult un alt fel de model. Ştie că e adesea privită ca o blondă… naivă, dar în ciuda detractorilor, Kate Upton a ajuns cel mai cool & famous model al momentului.

 

Kate Upton


 

Privind fotografiile cu această blondă atât de convenţională nu poţi să nu te-ntrebi de unde a apărut şi prin ce mecanisme nebănuite a ajuns atât de sus. Nu are sprâncenele expresive ale Carei Delevingne, nici alura androgină a lui Agyness Deyn şi nici aerul aristocratic al lui Gisele Bundchen. Are o frumuseţe obişnuită, tendinţe de îngrăşare şi un bust care ar valida-o mai degrabă pen­tru „statutul de iepuraş Playboy decât pentru cel de supermodel recunoscut internaţional. In ciuda argumentelor, Kate Upton ignoră tiparele, propune un nou tip de frumuseţe în rândul ma­nechinelor şi susţine un alt fel de crez: mâncaţi şi simţiţi-vă bine în propria piele. Un manechin slab, dar stingher în propriul corp nu poate niciodată transmite acelaşi sex-appeal şi aceeaşi frumuseţe ca unul care nu a fost privat de hrană. „Frumuseţea chiar vine din interior, din sănătatea de care trebuie să ne îngrijim, strigă Kate Upton în faţa tuturor celor care o contestă. In plus, „nu vreau să mă înfometez. Vreau să mă simt bine alături de familia mea când ne reunim cu toţii şi vreau să fiu o fată normală. Tot ce îţi trebuie e încrederea în tine, iar asta nu ţi-o dă privarea de hrană. De altfel, şi Diane Von Furstenberg îi împărtăşeşte punc­tul de vedere şi o numeşte pe Kate mo­delul perfect, care se acceptă pe sine în totalitate. „Două lucruri sunt extrem de atrăgătoare şi dezirabile, spune de­signerul. „Sănătatea şi încrederea. Amândouă sunt frumoase.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto HEPTA, NORTHFOTO

 

Continuarea în numărul de mai al revistei VIVA!, la standurile de presă de sâmbătă, 3 mai.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter