Katie Holmes și Jamie Foxx nu se mai ascund! Prima apariție publică la Gala Pre-Grammy!

Publicat pe

Katie Holmes și Jamie Foxx au bifat prima apariție publică la Gala Pre-Grammy, pentru prima oară în postura de cuplu! Cei doi îndrăgostiți s-au afișat în sfârșit împreună, făcând un pas important în relația lor, pe care s-au străduit atâta vreme să o ascundă.

 

Katie Holmes, la Pre-Grammy Gala

 

Cu o zi înaintea de cea de a 60-a ceremonie Grammy, cele mai mari nume din industria muzicală și zeci de vedete de la Hollywood s-au adunat la Sheraton New York Times Square, la Clive Davis’ Pre-Grammys Gala, pentru a-i aduce un omagiu lui Jay-Z, care a fost premiat pentru contribuția în muzică. Unul dintre cele mai admirate cupluri a fost cel format din Katie Holmes și Jamie Foxx, aflati la prima lor ieșire oficială.


Katie Holmes și Jamie Foxx nu se mai ascund!

Katie și Jamie, care au fost până acum extrem de discreți în privința relației lor, nu numai că nu s-au mai ferit de ochii indiscreți, ci au stat împreună la aceeași masă toată seara, s-au privit în ochi, au râs, au glumit, au șușotit și au fost extrem de apropiați unul de celălalt.


După divorțul de Tom Cruise, din 2012, Katie a fost extrem de discretă, din cauza unei clauze conform căreia a fost obligată ca, timp de cinci ani, să nu se afișeze în public cu niciun bărbat. Și, într-adevăr, până anul trecut, în luna septembrie, când ea și Jamie au fost surprinși de paparazzi plimbându-se mână în mână pe o plajă din Malibu, acest lucru nu s-a întâmplat.

 

Katie Holmes si Jamie Foxx, surprinsi de paparazzi pe plaja din Malibu.

 

Acum însă, cei doi îndrăgostiți nu mai au niciun motiv să se ferească, așa că au decis să-și oficializeze relația, iar momentul ales a fost cum nu se poate mai bun: Gala Pre-Grammy, unde comportamentul lor nu a lăsat loc de îndoială – se vede cu ochiul liber că Jamie și Katie sunt fericiți și foarte îndrăgostiți unul de altul!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter