Katy Perry și Orlando Bloom s-au împăcat!? „Lucrează la remedierea relației lor.”

Publicat pe

În luna martie, Katy Perry și Orlando Bloom anunțau că se despart după 10 luni în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Acum, la 5 luni de la eveniment, cei doi par să își consolideze relația și se anunță o împăcare, scrie presa internațională.

Katy și Orlando s-au despărțit de comun acord, fără scandal sau declarații prin care să se acuze unul pe altul de vreo greșeală în relația lor. Și deși au anunțat că au nevoie de spațiu, se pare că acum ar fi revenit la sentimente mai bune, scrie Marrie Claire. Cei doi s-au apropiat din nou, ar fi confirmat o sursă pentru E!.

„Ei nu au încetat să vorbească după ce s-au despărțit. Au luat o pauză pentru că era cel mai bun lucru pentru amândoi la acea vreme, (dar ei) se văd în continuare', a spus sursa.

Citește și: Laura Cosoi a aniversat 2 ani de la nuntă

„Katy și Orlando vor ca de data aceasta să funcționeze, așa că lucrează la remedierea relației lor. Au avut niște discuții foarte bune și își înțeleg mult mai bine nevoile. Timpul va decide din acest punct, însă lucrurile arată foarte bine', a mai declarat aceeași sursă.

Cei doi actori au fost văzuți și fotografiați împreună la concertul lui Ed Sheeran, în weekend, și arătau foarte drăgăstoși și apropiați, spun cei prezenți la concert. Dar lor chiar nu le-a păsat de ceea ce va crede lumea.

„Atunci când au ieșit în public, au fost conștienți că lumea va începe să speculeze că s-au împăcat și ei au fost în regulă cu asta. Ei se iubesc și niciodată nu au încetat să o facă', a mai adăugat sursa.

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter