Kim Kardashian este acuzată că și-a îmbrăcat fiica în corset modelator

Publicat pe

Kim Kardashian West adoră corsetele modelatoare. Dar nu este cam devreme că fetiţa ei de patru ani, North West, să le folosească?

Deși este celebră pentru formele sale voluptoase și mai ales pentru posteriorul foarte mare, Kim Kardashian adoră să aibă o talie de viespe, cât mai subțire, iar la acest lucru pare să o fi ajutat corsetele modelatoare. Și pentru că adoră acest obiect vestimentar, Kim și-a dorit ca și fiica sa, North, să fie în pas cu moda, însă nu s-a gândit că va stârni un val de reacții negative.

După ce a postat o imagine cu North îmbrăcată într-o rochie decorată cu un corset, fanii lui Kim au răbufnit și o acuză că această vestimentaţie este una prea provocatoare pentru o fetiţă de patru ani.

Kim se apără și a răspuns acuzaţiilor cu un video pe Twitter și Instagram în care spune: „Această rochie, care nu este creată de mine, ci este cumpărată, nu este un corset. Materialul de deasupra rochiei doar arată a corset'.

După video, Kim a postat un alt tweet în încercarea de a-și dovedi nevinovăția.

Se pare că nu este prima oară când North a fost văzută purtând aceeaşi rochie decorată cu un corset fals. Această a mai purtat-o la concertul Arianei Grande din Inglewood, California.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter