Kim Kardashian își spală părul o dată la 5 zile. Vezi care este secretul ei!

Aparițiile lui Kim Kardashian sunt de fiecare dată impecabile, având tot timpul un machiaj perfect și o coafură bine aranjată, care îi pun în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Dar sigur nu știai că starul de peste ocean își spală părul o dată la 5 zile.

Într-un interviu pentru „Into the Gloss', Kim a dăzvăluit câteva dintre secretele ei de frumusețe. În plus a mai dezvăluit și faptul că a luptat împotriva psoriazisului și că tatăl ei i-a făcut cadou de Crăciun un curs de make-up atunci când era adolescentă.

Kim Kardashian folosește produse de înfumusețare de lux (La Mer) și tratamente cu laser pentru cearcăne, însă un lucru o face pe soția lui Kanye West să intre în rândul femeilor normale, care nu își permit toate aceste rutine de înfrumusețare scumpe: nu își spală părul în fiecare zi.

Aceasta doar se spală cu șampon și se clătește o dată la cinci zile, potrivit declarațiilor ei.

Nu îmi spăl părul în fiecare zi. Începem cu un păr înfoiat în prima zi, iar în cea de-a doua zi trecem la un look massier vibe, pentru ca în a treia zi să îl îndreptăm cu placa și să îi dăm un aspect elegant înainte de a începe să fie puțin uleios. În ziua a patra poate fi prins într-o coadă de cal, iar cea de-a cincea zi este ziua în care îl speli. Poate că este puțin exagerat. (râde)', a spus Kim Kardashian.

Kim Kardashian este căsătorită cu Kanie West din anul 2014 și au împreună doi copii: un băiat, North West, de 3 ani, și o fată, Saint West, de 1 an. Înainte, Kim a mai fost căsătorită de două ori, cu Damon Thomas, din 2000 până în 2004, și cu Kris Humphries, din 2011 până în 2013.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Kim Kardashian îşi susţine soţul la Săptămâna Modei de la New York

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro