Kim Kardashian își spală părul o dată la 5 zile. Vezi care este secretul ei!

Publicat pe

Aparițiile lui Kim Kardashian sunt de fiecare dată impecabile, având tot timpul un machiaj perfect și o coafură bine aranjată, care îi pun în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Dar sigur nu știai că starul de peste ocean își spală părul o dată la 5 zile.

Într-un interviu pentru „Into the Gloss', Kim a dăzvăluit câteva dintre secretele ei de frumusețe. În plus a mai dezvăluit și faptul că a luptat împotriva psoriazisului și că tatăl ei i-a făcut cadou de Crăciun un curs de make-up atunci când era adolescentă.

Kim Kardashian folosește produse de înfumusețare de lux (La Mer) și tratamente cu laser pentru cearcăne, însă un lucru o face pe soția lui Kanye West să intre în rândul femeilor normale, care nu își permit toate aceste rutine de înfrumusețare scumpe: nu își spală părul în fiecare zi.

Aceasta doar se spală cu șampon și se clătește o dată la cinci zile, potrivit declarațiilor ei.

Nu îmi spăl părul în fiecare zi. Începem cu un păr înfoiat în prima zi, iar în cea de-a doua zi trecem la un look massier vibe, pentru ca în a treia zi să îl îndreptăm cu placa și să îi dăm un aspect elegant înainte de a începe să fie puțin uleios. În ziua a patra poate fi prins într-o coadă de cal, iar cea de-a cincea zi este ziua în care îl speli. Poate că este puțin exagerat. (râde)', a spus Kim Kardashian.

Kim Kardashian este căsătorită cu Kanie West din anul 2014 și au împreună doi copii: un băiat, North West, de 3 ani, și o fată, Saint West, de 1 an. Înainte, Kim a mai fost căsătorită de două ori, cu Damon Thomas, din 2000 până în 2004, și cu Kris Humphries, din 2011 până în 2013.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Kim Kardashian îşi susţine soţul la Săptămâna Modei de la New York

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter