Kim Kardashian a pozat nud. Iată cum arată vedeta complet dezbrăcată

Publicat pe

Kim Kardashian este recunoscută pentru faptul că nu are inhibiții așa că, după mai mult timp, a pozat din nou complet goală.

Deși a fost criticată în acest an pentru faptul că își photoshopează pozele mult prea mult, fiind fotografiată de paparazzi, la plajă, într-o ipostază în care nu și-ar fi dorit să fie văzută vreodată – plină de celulită pe fund – Kim nu ascultă gura lumii și este mândră de formele sale voluptoase care au făcut-o celebră. Și pentru a demonstra asta, vedeta a pozat din nou nud pentru cartea lui Mert și Marcus.

Kim Kardashian este încălțată cu bocanci, goală pușcă și este urcată într-un copac în noua sa imagine nud. Pictorialul cu ea va apărea pe 7 septembrie și, spune ea, se simte onorată pentru că a pozat pentru această carte în această ipostază. Fotografia a strâns deja peste 1 milion de like-uri în nici o zi de când a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter