Kourtney Kardashian a pozat goală de ziua ei de naștere

Publicat pe

Kourtney Kardashian a împlinit 38 de ani și a dorit să marcheze acest eveniment într-un mod special: a pozat goală, iar fotografia a fost postată pe pagina sa de Instagram.

Faptul că se apropie de 40 de ani nu o sperie pe Kourtney, așa că nu se sfiește să își arate corpul în toată splendoarea lui și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine.

Birthday suit', a fost descrierea pe care sora mai mare a lui Kim Kardashian a postat-o în dreptul fotografiei cu ea nud.

În poză, Kourtney iese dintr-o piscină într-un mod spectaculos și încearcă să își acopere sânii cu mâinile, însă nu reușește prea bine. Fotografia a strâns aproape un million de like-uri, iar fanii au fost foarte impresionați de forma perfecta în care se află la 38 de ani.

Kourtney are trei copii cu Scott Disick: Mason (7 ani), Reign (2 ani) și Penelope (4 ani). Ea este cea mai mare dintre surorile Kardashian, fiind urmată de Kim (36) și Khloe (32).

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Kourtney Kardashian – Tot mai sexy după despărţirea de iubitul său

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter