Kourtney Kardashian plănuiește cel de-al patrulea copil. Relația cu Younes Bendjima merge ca pe roate

Publicat pe

Kourtney Kardashian are deja trei copii cu Scott Disick, dar se pare că vedeta de la Hollywood este pregătită pentru cel de-al patrulea copil, dar nu cu fostul ei iubit.

La 39 de ani, Kourtney Kardashian este încă o femeie tânără. Dar, iubitul ei Younes Bendjima este mult mai tânăr, el are mai exact 24 de ani. Chiar dacă vedeta este foarte ocupată cu cei trei copii pe care îi are Mason (9ani), Penelope (5 ani) și Reign (3 ani), asta nu înseamnă că ea nu se gândește să aibă mai mulți copii în viitor.

De fapt, într-unul dintre episoadele Keeping Up With the Kardashian din luna februarie 2018, aceasta le-a spus surorilor ei Kim Kardashian și Khloe Kardashian că s-a gândit să-și 'înghețe ovulele'. Kourtney Kardashian a spus destul de clar de ce ea s-a gândit la asta ca o măsură de siguranță. 'Dacă vreau ca dragostea mea să vină pe lume?', a spus vedeta.

Se pare că vedeta nu se mai joacă cu această idee. Kourtney Kardashian este chiar foarte serioasă. O sursă apropiată ei a dezvăluit pentru hollywoodlife.com cum că aceasta are planuri pentru cel de-al patrulea copil. 'Younes Bendjima vrea copii și el îi vrea cu Kournety. Ea iubește cum se desfășoară viața lor acum și sunt foarte, foarte fericiți cu trei copii. Ea știe că el își dorește copii și vrea să îi poată oferi unul. Pe Kourtney o încântă ideea ca iubitul ei să fie tatăl copilului ei.', a spus aceeași sursă.

Scott Disick este foarte furios

Scott Disick nu este deloc de acord cu ideea ca fosta lui iubită să mai aibă un copil. 'Scott este furios pentru că fosta lui iubită, Kourtney Kardashian, are planuri serioase să aibă un copil cu un alt bărbat. Ea întotdeauna i-a spus lui că nu vrea un alt copil cu alt bărbat. Este destul de greu pentru Scott să o vadă pe Kourtney împreună cu Younes. Este foarte nervos și încearcă să vorbească cu ea să se răzgândească', a mai dezvăluit o sursă.

Citește și: Kourtney Kardashian a avertizat-o pe noua iubită a lui Scott Disick: 'Stai departe de copiii mei'

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter