Kylie Jenner, în costum de baie după ce a născut. Vedeta și-a recăpătat silueta

Publicat pe

Kylie Jenner și-a recăpătat rapid silueta după ce a născut-o pe micuța Stormi. Cea mai mică dintre surorile Kardashian a publicat pe rețelele de socializare cu ea în costum de baie la doar trei luni după ce a devenit mămică. Kylie Jenner arată foarte bine și kilogramele în plus pe care le-a luat în timpul sarcinii parcă s-au topit instantaneu.

Vedeta de peste Ocean se bucură din plin de viața de mămică, iar atunci când are timp merge la plajă să se relaxeze. Kylie Jenner nu s-a temut să se pozeze în costum de baie la doar trei luni după ce a născut. Vedeta s-a recuperat foarte repede și a reușit să topească imediat kilogramele nedorite. Diva de la Hollywood a ales să poarte costum de baie întreg, dar chiar și așa formele sale pot fi observate.

Cea mai mică dintre surorile Kardashian a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu 3 luni, după ce și-a ținut sarcina secretă. Tatăl copilului este Travis Scott, un cunoscut artist din Statele Unite ale Americii.

Mesajul transmis de Kylie Jenner după ce a născut

„Îmi pare rău că v-am lăsat în întuneric pe toată perioada acestor speculații. Înțeleg că sunteți obișnuiți să fiți alături de mine prin toate aventurile prin care trec. Am vrut să nu arăt sarcina lumii întregi. Știam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieții mele în cel mai pozitiv, sănătos și fără stres mod posibil. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Știam că bebelușul va simți fiecare stres și emoție așa că am făcut asta pentru viața și fericirea noastră', le-a transmis Kylie Jenner fanilor ei.

Travis Scott este cel mai fericit tătic și a fost tot timpul alături de iubita lui în această perioadă. „Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă și o experiență care îți schimbă viața și o să-mi fie dor de asta. Îmi apreciez prietenii și familia care m-au ajutat să fac acest moment special cât mai privat. Frumoasa și sănătoasa mea fetiță a venit pe lume pe 1 februarie și abia așteptam să împărtășesc această veste. Nu am crezut că pot simți o asemenea iubire și fericire. Vă mulțumesc pentru înțelegere, a mai spus proaspăta mămică.

Kylie Jenner, în costum de baie după ce a născut. Vedeta și-a recăpătat siluetaKylie Jenner, în costum de baie după ce a născut. Vedeta și-a recăpătat silueta

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter