Kylie Jenner a fost surprinsă nemachiată. "Regina cosmeticelor" are pistrui pe toată faţa

Publicat pe

Kylie Jenner a fost surprinsă nemachiată. Multe vedete sunt puse la zid pentru că promovează o imagine perfectă, un chip fără urme de imperfecţiuni sau riduri. Deşi deţine un brand de cosmetice, Kylie a renunţat la produsele de make-up şi a pozat natural, aşa cum se trezeşte în fiecare dimineaţa! Iată imaginile! 

E cunoscută drept „regina cosmeticelor” deoarece are o linie de produse de make-up care au creat vâlvă pe toate continentele, la nivel internaţional. Stocurile se epuizează repede, cererea este mare, iar Kylie deţine în acest fel o avere uriaşă. Cu toate acestea, deşi afişează mereu un chip perfect, buze cărnoase, nas mic, sprâncene perfecte toate conturate cu ajutorul machiajelor, de data aceasta ea a ales să se expună fără make-up.

În mai multe imagini postate de vedetă în mediul online, putem observa că are câteva pete pe faţă, chiar şi pistrui. Mulţi dintre fanii săi sunt de părere că ea nu are o frumuseţe naturală, ci una dobândită pe patul medicului estetician. Alţii o iubesc pe vedetă, sunt încântaţi de frumuseţea sa: „Kylie nu are nevoie de tot acel machiaj. Are o frumuseţe naturală!”, au scris ei pe Facebook.

Kylie Jenner a fost surprinsă nemachiată. "Regina cosmeticelor" are pistrui pe toată faţaKylie Jenner a fost surprinsă nemachiată. "Regina cosmeticelor" are pistrui pe toată faţa

Kylie Jenner a exagerat cu mărirea buzelor

Buzele lui Kylie Jenner au fost până acum foarte comentate, transformarea tinerei fiind foarte controversată. Cea mai mică dintre surorile Kardashian a fost surprinsă ieșind în oraș, după ce i-a dat naștere fiicei sale, Stormi. Un detaliu evident a atras atenția tuturor: buzele exagerat de mari.

Foto: Hepta, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter