La 2 ani de la divorț, Miranda Lambert vorbește deschis despre despărțirea de Blake Shelton: „Nu voi mai accepta durerea”

Publicat pe

După 4 ani de căsătorie, Miranda Lambert și Blake Shelton anunțau că divorțează deși formau unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea muzicii la acea vreme. Acum, la 2 ani de la acel eveniment, Miranda a decis să vorbescă deschis despre momentul divorțului, dar și despre viața de după.

Într-un interviu pentru Bilboard, cântăreața de muzică country a vorbit despre singurul lucru pe care nu l-a vrut în momentul divorțului: albumul său de despărțire. Aceasta a povestit că era în studio și scria „Vice' împreună cu compozitorul Shane McAnally în ziua în care știrile despre divorț au apărut pe internet, în luna iulie, 2015.

„Am intrat în asta înarmată. Știam doar un lucru: nu voiam un disc despre despărțire. Eram ceva de genu „Hai să simțim totul'. Eram pregătită să am zile în care să nu mă pot ridica și zile în care să petrec', a spus Miranda.

La acel moment, piesa a fost scrisă în 5 minute. În noiembrie, „The Weight of These Wings' a fost lansat fără prea multă fanfară – apariții TV și interviuri în reviste – care însoțește de obicei un nou album.

Citește și: Sylvia a fost cerută în căsătorie după 5 ani de relație: „Am crezut prima dată că este o glumă'

„Nu aveam nevoie sa vorbesc despre noul disc. Dacă vrei să auzi partea mea de poveste sau opinia mea în legătura cu ce s-a întâmplat, totul este acolo. Nu mai este niciun mister – iei de acolo tot ce ai nevoie', a mai mărturisit Miranda.

Cântăreața a mai povestit și faptul că, în ciuda aparențelor, i-a fost destul de dificil să fie puternică.

„Sunt cunoscută pentru personalitatea mea puternică și pentru încredere, dar asta nu sunt eu tot timpul. Nu vreau niciodată să pun lucrurile în aceeași lumină pentru că lucrurile diferite din viața ta te aduc la un nivel mai profund cu tine însuți. Nu voi mai accepta durerea'.

În afara scenei, Miranda este doar o fată obișnuită. Stilul ei de viață include petrecerea timpului liber cu iubitul ei Anderson East la proprietatea sa pe care și-a cumpărat-o la o ora de mers cu mașina de Nashville.

„Merg la ferma mea și nu mă machiez sau nu îmi spăl părul timp de o săptămână. Port o bandană pe cap sau îl prind și mă joc cu cățeii mei.'

Imediat după divorț, fostul soț al Mirandei, Blake Shelton, s-a cuplat cu cântăreața Gwen Stefani.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter