La 38 de ani arată ca la 20! Cum a slăbit Nicoleta Luciu cu... slănină!

Publicat pe

Puțini știu, dar Nicoleta Luciu face eforturi colosale ca să-și mențină silueta de fotomodel. Dar, grație unui regim drastic, reușește și la vârsta de 38 de ani să aibă un trup perfect. Cum? Vi se va părea ciudat, dar… slăbește cu slănină!

Lupta pentru o siluetă perfectă, pentru Nicoleta Luciu, a fost una crâncenă. Probabil că vă mai amintiți fluctuațiile de greutate și fapul că s-a îngrășat enorm în timpul celor două sarcini, ulterior slăbind considerabil. Ajunsă la vârsta de 38 de ani, Nicoleta Luciu se laudă cu o greutate de 56 kg la o înălțime de 1,76 metri, ceea ce înseamnă că se încadrează cu succes în parametri unei siluete de manechin. Cum reușește să se mențină? Ei bine, Nicoleta nu este nici pe departe una dintre femeile norocose care pot mânca orice fără să se îngrașe, ba dimpotrivă. Are impresia că și aerul inhalat se depune în straturi inestetice pe șolduri sau pe abdomen, astfel că are un regim drastic.

Slăbește cu… slănină!

Da, Nicoleta Luciu mănâncă orice! Secretul, însă, constă în cantități: Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici', a declarat Nicoleta Luciu, pentru VIVA!

Nicoleta Luciu a mâncat atât de puțin încăt i s-a micșorat stomacul

Nicoleta Luciu a mâncat atât de puțin încăt i s-a micșorat stomacul

Disciplina este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre regimul alimentar. Și puțini ar fi cei care ar putea să reziste cu atât de puțină mâncare: În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta și înainte de masă. În rest, mănânc fructe și legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere și struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor', ne-a mai spus Nicoleta.

 

Ține post din clasa a opta

 

Surprinzător pentru unii, Nicoleta Luciu ține și Postul Paștelui și al Crăciunului și profită de această perioadă pentru a-și face și mai multă ordine, în regimul alimentar: O detoxifiere e binevenită oricând. E foarte important să ai grijă la ceea ce mănânci și, cu cât mai puțină carne, cu atât mai bine', ne-a mai spus Nicoleta.

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter