La 51 de ani, mama Antoniei se înscrie la facultate: ”O să studiez Psihologia copilului”

Publicat pe

Mama Antoniei este plină de viață și trăiește intens fiecare clipă din viața ei. La 51 de ani, Denise Iacobescu are planuri mari și face lucruri pe care multe femei la vârsta ei nu le-ar mai face. Mama cântăreței vrea să se înscrie la facultate și s-a decis și ce profil să urmeze.

Denise Iacobescu este o femeie care arată foarte bine și care nu-și arată niciodată vârsta. Mama Antoniei are o relație foarte specială cu toți nepoții ei, iar de fiecare dată își face timp și merge în Italia să stea cu nepoata ei, Maia. Denise are planuri mari și dorește să se înscrie la facultate, unde va studia psihologia.

Luna viitoare vreau să mă înscriu la facultate, la Psihologie, ca să îi studiez pe cei mici. O să studiez ‘Psihologia copilului. După aceea, vreau să merg la Maia, să stau cu ea. Dacă merg și îmi petrec vara cu ea, eu sunt cea mai fericită. Nu știu cât timp o să stăm la ea, în functie de cât poate Antonia. De la 3-4 zile la o săptămână, suntem limitați de concertele Antoniei', a declarat Denise Iacobescu.

Citește și: Vincenzo Castellano are o nouă iubită. Cine este femeia care îl ajută să o uite pe Antonia?

FOTO: Libertatea

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter