La mulţi ani, Claudia Pavel! Ce cadou a primit vedeta din partea fiului său şi ce spune despre al doilea copil

Publicat pe

Este sărbătoare mare în casa Claudiei Pavel! Vedeta împlineşte astăzi 33 de ani, iar cel mai deosebit cadou l-a primit din partea fiului său Noah. Acesta a surprins-o într-un mod cu totul inedit.

Claudia Pavel a început chiar de ieri să îşi sărbătorească ziua de naştere. Cântăreaţa a avut alături cele mai dragi fiinţe, mai ales pe fiul său. Noah a fost cel care i-a făcut cea mai mare surpriză de ziua sa. Acesta i-a urat La mulţi ani cu zâmbetul până la urechi.

„Happy Birthday, mommy!', se aude pe o înregistrare postată pe Facebook recent de Claudia Pavel.

Artista a mâncat tort, s-a răsfăţat cu şampanie de ziua sa, însă nu spune nu muncii. Chiar astăzi a apărut la TV, de ziua sa, acolo unde a vorbit despre al doilea copil.

„Astăzi împlinesc 18 ani, îmi serbez majoratul. (…) Momentul când s-a ridicat băiatul meu în picioare și a început să meargă a fost cel mai frumos. S-a întâmplat de ziua mea, înainte să împlinească un anişor. (…) Da, îmi doresc încă un copil. Noah se roagă în fiecare zi la Dumnezeu să mai vină un frăţior sau o surioară. Vrea mai tare un frăţior ca să se joace direct cu el.',  a spus Claudia Pavel la TV.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter