Lady Gaga are mari probleme de sănătate! "Sunt devastată!"

Publicat pe

Lady Gaga are mari probleme de sănătate! „Sunt devastată!”. Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani şi-a anulat mai multe concerte după ce boala de care suferă s-a agravat. Aceasta va lua o pauză în care va pune mare preţ pe refacerea ei, mai ales că nu este prima dată când trece prin aşa ceva!

Reprezentanţii cântăreţei au anunţat că ultimele zece show-uri din cadrul turneului european „Joanne World Tour vor fi anulate deoarece boala de care suferă Lady Gaga îi provoacă „dureri severe.

„La recomandarea medicilor, Lady Gaga a luat dificila decizie de a renunţa la spectacole. Este extrem de supărată şi profund întristată că nu poate cânta pentru fanii din Europa care au aşteptat-o atâta vreme, au transmis reprezentanţii artistei.

Lady Gaga suferă de fibromialgie, o boală cronică incurabilă care îi provoacă dureri severe în tot corpul şi îi afectează sănătatea psihică.

Cântăreaţa le-a cerut iertare fanilor săi, precizând că este devastată pentru că nu-şi poate onora promisiunea de a cânta live în Europa, însă nu poate controla ceea ce se întâmplă cu organismul ei.

„Sunt devastată! Nu ştiu cum să vă descriu prin ce trec. Echipa mea medicală a luat decizia de a mă reface la domiciliu. Vom anula cele 10 concerte Joanne World Tour. Iubesc acest show mai mult decât orice şi vă iubesc pe voi, dar asta e mai presus de voinţa mea. London, Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhagen, Paris, Berlin şi Rio. Promit că voi veni acolo, dar pentru acum, pun sănătatea mea pe primul loc. Vă iubesc, pentru totdeauna. XX Gaga”, a notat cântăreaţa.

Lady Gaga

Lady Gaga, nevoită să îşi anuleze concertele

Nu este pentru prima dată când artista trece prin aşa ceva. Lady Gaga a mai fost nevoită anul trecut să amâne câteva concerte din cadrul aceluiaşi turneu. Reprezentanţii artistei au anunţat că fanii care au cumpărat bilete pentru show-urile de acum îşi pot recupera banii până pe 6 februarie.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă