Lady Gaga și Bradley Cooper, surprinși în timp ce se sărută

Publicat pe

Lady Gaga și Bradley Cooper au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional pe platourile de filmare ale noului musical în care vor juca cei doi.

Gaga debutează în actorie și joacă rolul unui star în musicalul „A Star Is Born'. În același film, Bradley Cooper joacă rolul unui star de cinema alcoolic care o ajută pe cântăreață să devină faimoasă și bogată. Cei doi au fost surprinși pe platourile de filmare în timp ce se sărută pasional și se țin în brațe, totul făcând parte dintr-una dintre scenele romantice în care îi vom vedea atunci când filmul va fi lansat.

Lângă o motocicletă, cei doi sunt îmbrăcați lejer, Lady Gaga ca o motociclistă, iar Bradley într-o cămașă și o pereche de pantaloni negri, iar în mână ține o geacă de piele. Cei doi zâmbesc, își transmit unul altuia priviri drăgăstoase și se țin în brațe în timp ce se sărută.

Prin intermediul acestui musical, Cooper debutează ca director de film, iar Lady Gaga poate demonstra că, pe lângă o cântăreață bună, este și o actriță extraordinară.

Imaginile cu cei doi sunt delicioase!

Lady Gaga și Bradley Cooper, surprinși în timp ce se sărutăLady Gaga și Bradley Cooper, surprinși în timp ce se sărută

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Lady Gaga, la 31 de ani – sexy, excentrică, imprevizibilă, dar genială 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă