Laura Cosoi, cu burtica la soare. Actrița mai are puțin până va naște

Publicat pe de Diana Stamen

Laura Cosoi s-a relaxat cât de mult a putut în weekend-ul ce tocmai a trecut. Nu a mai rămas mult timp și actrița va deveni mămică pentru prima dată. Cu burtica la soare, Laura Cosoi s-a bucurat de fiecare moment petrecut în natură alături de cei dragi.

Vedeta sărbătorește Paștele de două ori, aceasta fiind catolică. Laura Cosoi a petrecut Paștele împreună cu mama sa, dar și cu familia lui Cosmin. 'Sper că a fost un weekend relaxant și că ați fost înconjurați de oameni dragi. Noi, ca în fiecrae an, sărbatorim sfânta sărbatoare a Paștelui de două ori. Weekend-ul trecut am stat în București pentru că am avut spectacol, dar a fost mami la noi și a pregătit de toate pentru masa de duminică. Ne-au vizitat finuții si prietenii, am stat la povești și soțul a făcut în curte un grătar de pește, primul pe anul acesta. :)', a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Laura Cosoi, cu burtica la soare

Laura Cosoi, cu burtica la soare

Laura Cosoi va avea o fetiță

Ne-a mărturisit în exclusivitate că se simte foarte bine, că nu a aranjat camera fetiţei, nici nu i-a cumpărat hăinuţe şi încă munceşte cu spor la teatru.

„Nu, nu i-am luat hăinuţe. I-am luat o singură rochiţă pe care am agăţat-o în brad şi practic aşa a aflat Cosmin că urmează să avem o fetiţă. Cam atât. În rest, nu am cumpărat nimic pentru cea mică. Nu, nu am avut superstiţii, nici timp şi până acum  ne-am gândit să nu… Nu am făcut chiar nimic. Nu, urmează, cred că avem timp atunci, înainte are farmec şi mai mult când se întâmplă. (…) Da, de la ei am primit deja destul de multe cadouri aş putea spune. (…) Am avut o sarcină foarte uşoară şi o am în continuarea aşa că Doamne ajută! Da, fac exerciţii, merg în continuare pe un echilibru, am grijă ce mănânc şi evident fac mişcare', ne-a dezvăluit Laura Cosoi.

Citește și: Ce mănâncă în timpul sarcinii Laura Cosoi ca să nu se îngrașe

FOTO: Instagram, Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter