Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ce nume va purta micuța

Publicat pe

Laura Cosoi a născut astăzi, 11 iunie, o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a fost un copil extrem de dorit. Vedeta i-a ales un nume deosebit micuței sale, iar acesta a fost ținut secret până acum.

Bucuria este imensă în familia Laurei Cosoi. Fetița care a venit pe lume în această dimineață va purta numele Rita, un nume deosebit și rar întâlnit. Cu siguranță această alegere are o semnificație aparte pentru Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean.

În urmă cu doar câteva minute, proaspăta mămică a postat pe una dintre rețelele de socializare prima imagine cu fetița ei, Rita. Cu siguranță Laura Cosoi va fi o mămică extraordinară pentru fiica sa.

Prima imagine cu fetița Laurei Cosoi

Prima imagine cu fetița Laurei Cosoi

A făcut petrecere cu câteva zile înainte să nască

Cu doar câteva zile înainte să nască, Laura Cosoi a făcut o petrecere pentru micuța ei. Au fost aproximativ 40 de invitați, dar toată lumea s-a simțit minunat. Actrița a scris pe blogul personal despre momentele pe care le-au trăit la petrecerea dinainte ca Rita să se nască.

„Zilele trecute am avut prima mare petrecere în familie – în formulă completă – împreună cu prieteni dragi nouă: aproximativ 40 de invitaţi. Şi chiar dacă fetiţă noastră nu s-a născut încă, cumva ea a fost personajul principal. Am simţit-o atentă şi foarte prezenţa în toată acea atmosferă plină de râsete, bucurie şi iubire.  Deocamdată, am strictul necesar pentru venirea pe lume a fetiţei noastre. Şi, de fapt, acesta e marele eveniment! Să fim toţi sănătoşi şi să ne bucurăm unii de alţii. Curtea casei noastre s-a umplut de flori şi lumânărele, de oameni fericiţi, de copii şi gânduri bune pentru cea mai mică dintre noi şi atât de aşteptată: să vii sănătoasă pe lume, scumpă noastră! Am vorbit despre „cate-n luna şi-n stele', am primit cadouri personalizate şi cărţi de poveşti. Şi, de altfel, aşa mi-aş dori să fie şi viaţă împreună cu ea: că o petrecere!', a scris Laura Cosoi pe blog.

Citește și: Câte kilograme a luat Laura Cosoi în ultima lună de sarcină și cât va sta în concediu de maternitate

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter