Laura Cosoi, poze romantice din vacanţa în Italia

Publicat pe

Laura Cosoi este din ce in ce mai fericita cu iubitul ei, Cosmin Curticapean (36 de ani), iar asta se vede din vacantele in locuri splendide pe care le petrec impreuna si din care Laura posteaza fotografii si povesti pe blogul ei personal. De aceasta data, cei doi au facut o calatorie in Italia.

 

Laura Cosoi, poze romantice din vacanţa în ItaliaLaura Cosoi, poze romantice din vacanţa în Italia

 

Laura si Cosmin au pornit cu o masina inchiriata din Pisa, pentru a vizita cele cinci satuce „suspendate pe stanci” ale rezervatiei naturale Cinque Terre:  Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza si Monterosso al Mare.

Iata cateva impresii de calatorie de pe blogul Laurei:

 

„Inainte sa ajungem la Monterosso al Mare, locul in care aveam cazarea, am vrut sa facem un popas si in Portovenere. In ultima vreme in Italia plouase destul de mult dar ziua in care am ajuns noi era chiar prima zi cu soare, lucru care s-a resimtit din plin in port, lumea misunand peste tot in incercarea de a acapara stancile incinse pentru plaja. Am petrecut cateva ore superbe, ne-am plimbat pe malul marii, am vizitat fiecare particica din port si cetate si ne-am bucurat de apusul perfect.

Am pornit apoi spre Monterosso al Mare, cel mai nord-vestic dintre cele cinci sate ale rezervatiei naturale Cinque Terre, si astfel am ales drumul serpuit si ingust de-a lungul coastei Marii Ligurice. Am plecat din Portovenere spre seara, descoperind rezervatia cu peisajele ei exceptionale care, in lumina unui apus usor innorat, pareau desprinse dintr-un vis.”

 

 

Foto: lauracosoi.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter