[FOTO] Laura Cosoi şi iubitul ei, city-break în Germania

Publicat pe

Mare amatoarea de călătorii, frumoasa Laura Cosoi se află zilele acestea, împreuna cu iubitul ei Cosmin, într+o excursie în Germania. Prima oprire a fost la Munchen, unde cuplul a profitat de vremea frumoasă de toamnă pentru a vizia oraşul şi a se fotografia.

 

„Este prima data cand ajung in Germania si desi am rude care s-au mutat acolo inca de pe vremea comunismului, nu am apucat sa ii vizitez pana acum. Am auzit atat de multe lucruri despre Munchen incat in momentul in care l-am simtit' sub talpi, am avut sentimentul ca il stiu dintotdeauna. Am recunoscut din povestile celor dragi, mutati acolo, simetria arhitecturala, curatenia impecabila a strazilor, disciplina in trafic, cultul pentru biciclete, punctualitatea si multe altele. Am fost impreuna cu Cosmin, dar ne-am intalnit si cu matusa mea Corina, care a fost gazda perfecta, dedicandu-si tot timpul liber noua”, povesteşte Laura pe blogul său.

 

 

[FOTO] Laura Cosoi şi iubitul ei, city-break în Germania[FOTO] Laura Cosoi şi iubitul ei, city-break în Germania

 

Foto: lauracosoi.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter