Laura Cosoi - Ştim ce a făcut astă-vară

Publicat pe

laura-cosoi

 

In ultimele luni, viaţa Laurei a fost ca un roller coaster: călătorii, emisiuni TV, piese de teatru, cartea de reţete, blogul personal şi o dorinţă nebună de a petrece quality time alături de iubitul ei, Cosmin. Cum căsătoria nu este scopul ei suprem şi nu se teme de singurătate, pentru ea aventura continuă. Asta deşi vara s-a terminat demult.

 

De curând, ai fost la nunta su­rorii tale mai mici, Alina. Ai fost asaltată cu întrebări personale: când vei face tu însăţi acest pas, pe când primul copil, pe când al doilea…?

Sunt deja obişnuită cu astfel de întrebări. Cred că nu există eveniment la care să nu fiu întrebată despre planurile perso­nale legate de viitor. }inând cont de vârsta pe care o am, dar şi de faptul că am o relaţie cu Cosmin de peste 2 ani, înţeleg preocupările celor din jur. Chiar şi aşa nu cred în presiunile exterioare şi nici în ceasul biologic. Momentul va fi exact atunci când trebuie, indiferent de factorii externi. (râde)

 

Tu, fiind sora mai mare, ai fost mai protectoare, mai exigentă când venea vorba de iubiţii Alinei?

Nu aş putea spune asta. Eu şi Alina avem gusturi diferite şi ne respectăm re­ciproc alegerile făcute. De fiecare dată mi-am exprimat părerile legate de rela-ţiile ei, dar nu am fost invazivă. Am considerat de fiecare dată că este greşit să îi judec relaţiile în funcţie de alegerile pe care le-aş fi făcut eu. Până la urmă fiecare are propriul destin, nu?

 

Presa a manifestat un interes aparte pentru tine şi Cosmin încă de la început, chiar VIVA! v-a propus un pictorial împreună, dar aţi refuzat… A fost discreţia singurul vostru motiv?

Cosmin este un om care nu aparţine showbiz-ului şi nu şi-a dorit să intre în această lume. Chiar dacă avem deja o relaţie de ceva vreme, s-a obişnuit greu cu prezenţa la evenimentele mondene la care mă însoţeşte, cu atenţia la fiecare gest, cu camerele de filmat şi interviuri. Şi acum ne amuzăm teribil de primul lui interviu pe care l-a acordat la Gala GOPO. Îmi respectă profesia, dar îi place să mă privească din umbră.

 

Privind retrospectiv, eşti adepta relaţiilor de lungă durată. Totuşi, nici una nu s-a oficializat. N-ai simţit că ţi-ai fi găsit alesul?

Cred că aşa a fost să fie. De fiecare dată aspiram spre perfecţiune, iar eu cer mul­te de la un bărbat. Nu trebuie doar să fie lângă mine. Îmi doresc să fie cu totul parte din viaţa mea, să ştie cum să mă iubească, să mă protejeze, să mă susţină, să ştie să primească ce am să-i ofer, să mă completeze, să umple golurile şi să fie cu doi-trei paşi în întâmpinarea do­rinţelor mele. Nu sunt pretenţioasă, dar ştiu ce pot eu să ofer şi atunci mi-am dorit un bărbat care să fie parte din TOT. Oficializarea unei relaţii nu este totul pentru o femeie. Nu îmi este frică că nu am să mă mărit, nu îmi este teamă de singurătate. Sunt o femeie care ştie să nu ardă etapele, care vrea să constru­iască, care îşi asumă alegerile făcute!

 

CLAUDIA COJOCEA Foto BARNA NEMETHI

 

Continuarea în numărul de octombrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 octombrie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter