Lavinia Pârva a vorbit pentru prima dată despre căsătoria cu Ștefan Bănică: „A fost frumos!”

Publicat pe

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva și-au unit destinele în urmă cu câteva luni după 4 ani de relație. Cei doi au organizat totul în mare secret la un complex din Bulgaria, iar prietenii știau că merg la aniversarea lui Ștefan, însă au avut o mare surpriză când au ajuns acolo.

Cei doi au ținut totul secret, însă verighetele de pe degete i-au dat de gol, așa că au recunoscut într-un final. Acum, Lavinia a vorbit și ea pentru prima dată despre marele eveniment.

„Asta cred că s-a mai spus, dar nu cred că este un lucru depsre care aș vrea să vorbesc sau nu ne ne place să venim cu portavocea și să spunem asta. Sunt lucruri care țin de noi și e foarte bine așa. A fost frumos!', a spus Lavinia la „Vorbește lumea'.

Mai mult, artista arată din ce în ce mai bine și radiază de când este o femeie măritată, așa că a mărturisit și care sunt secretele sale.

„Încerc să am un stil de viață sănătos și organizat, nu prea îmi iese mereu, dar mă străduiesc. Încerc să ajung la sala de sport de 2-3 ori pe săptămână. Nu uit niciodată să adorm fără să mă demachiez. Folosesc o cremă hidratantă dimineața și seara și e importantă și hrana', a mai dezvăluit aceasta.

Și pentru că trăim într-o era a operațiilor estetice, mulți se întreabă ce intervenții are Lavinia, de aceea a vrut să lămurească și acest aspect.

„Am citit de curând în presă că am făcut operație estetică la nas și m-a distrat foarte tare. Eu nu am nicio operație estetică, nu sunt împotrivă, dar nu am avut nevoie. Probabil că dacă voi avea nevoie o să îmi fac', a mai spus Lavinia.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter