Lavinia Pîrva are ceva traume din copilărie: "Când eram micuţă şi suna cineva la uşă..."

Publicat pe

Lavinia Pîrva are ceva traume din copilărie. Acum este adult deja, dar îşi aminteşte câteva momente neplăcute de când avea câţiva anişori. Cântăreaţa a avut de suferit din cauza gropiţelor din obraji. D-abia în adolescenţă a remarcat că acele trăsături o fac specială. Iată declaraţiile soţiei lui Ştefan Bănică Jr.!

Lavinia Pîrva era foarte îndrăgită în copilărie, cei care o vizitau acasă aveau mereu un obicei pe care ea nu l-a acceptat deloc.

„Când eram micuţă şi suna cineva la uşă, îmi aduc aminte că mă ascundeam sub masă pentru că toţi, toate persoanele care veneau la noi acasă aveau tendinţa să mă tragă de obraji. Şi în momentul acela, la vremea aia, eram foarte supărată din cauza acestor gropiţe.

Acum m-am obişnuit şi îmi plac. Fac acum parte din farmecul meu. „, a spus Lavinia Pîrva într-o emisiune TV.

Lavinia Pârva nu are nicio operaţie estetică

„Doamna doctor Laura Mocanu este cea care mi-a câştigat încrederea, ea este cea care se ocupă de ceva timp de aspectul tenului me. Este foarte important, eu sunt foarte rezervată când vine vorba despre astfel de lucruri. Rezultatele au fost minunate, mai pierd şi eu nopţile pentru că am spectacole, de multe ori sunt obosită. O singură dată la câteva luni merg la ea. Eu sunt fan mezoterapie. Încerc să îmi fidratez tenul. Nu am nicio operaţie estetică şi nu simt nevoia. Până acum, nu a fost cazul.”, a mai adăugat ea.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter