Lavinia Pîrva, primele declarații despre vizita la clinica de fertilizare: ”Îmi doresc”

Publicat pe

Recent, Lavinia Pîrva a fost văzută la o clinică de fertilizare in vitro, iar acum a făcut primele declarații în ceea ce privește vizita ei acolo. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că își dorește un copil, dar și că este foarte fericită alături de bărbatul ei.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. își doresc să devină părinți, însă nu se știe când se va întâmpla asta. Paparazzi au surprins-o pe vedetă când ieșea dintr-o clinică de fertilizare din București. Lavinia Pîrva a dezvăluit motivul pentru care a mers la acea clinică și ce a făcut acolo.

„Îmi doresc la fel cum își dorește fiecare om normal. Nu am stat să mă gândesc la treaba asta. Iar aș fi însărcinată, după alții. Acolo e pur şi simplu o coincidenţă. Ca orice om, ca orice femeie îmi fac periodic analize anuale şi atâta tot', a spus Lavinia Pîrva pentru Antena Stars.

Citește și: Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică se pregătesc să devină părinţi. Cât de mult îşi doresc un copil

Lavinia Pîrva, declaraţii despre copil

Ștefan Bănică Jr. are doi copii din căsniciile anterioare, iar acum artistul își dorește un copil și cu actuala soție. Lavinia Pîrva își dorește să devină mamă, iar asta se va întâmpla la momentul potrivit.

„Echilibrul este cel mai important lucru în viață. Toate vin atunci când trebuie să vină și dacă trebuie să vină. Am o meserie care îmi place foarte tare, am o familie frumoasă, am prieteni minunați în jurul meu și sunt sănătoasă. Niciodată nu mi-am proiectat nimic și nu mi-am făcut planuri în niciun sens. 

Orice femeie la un moment dat își dorește un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranță că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viață noastră. Noi suntem la fel de fericiți că înainte de a face acest pas. Cred că e o chimie între noi doi, o compatibiitate.Fiecare om în viață întâlnește un om important de la care are multe lucruri de învățat, cu care se întâmplă să facă o familie. Mi-a plăcut mereu să stau lângă oameni de la care am ce învața.

Există o chimie foarte frumoasă între mine și copii. De altfel, am și deschis o școală de dezvoltare artistică pentru copii. Nu pot să îmi dau seama de unde vine, dar vine natural.Relația cu copiii lui Ștefan este extraordinară. S-a întâmplat să mă placă, sunt norocoasă și ne simțim foarte bine împreună', a declarat Lavinia Pîrva.

FOTO: Arhiva VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter