Letiția Pescariu, formă fizică de invidiat! Iată cum reușește să aibă o siluetă perfectă, deși este mamă a trei copii!

Publicat pe

Are 3 copii și o formă fizică de invidiat. Letiția Pescariu, soția fostului tenisman Dinu Pescariu, arată extraordinar și asta o dovedește în fiecare postare a ei de pe rețelele de socializare.

Este căsătorită de aproape 10 ani cu Dinu Pescariu și au împreună doi băieți, Alex (8 ani) și Ianis (5 ani). Letiția mai are un alt băiat dintr-o căsătorie anterioară, pe Vlad (12 ani). Însă, cu toate că a devenit mamă de 3 ori, Letiția arată incredibil și este într-o formă fizică extrordinară, pentru care multe femei, probabil, o invidiază.

Fostul model postează destul de des fotografii cu ea în sala de sport, iar exercițiile pe care le face ne uimește de fiecare dată. În plus, pătrețelele ei ne face să visăm la un abdomen perfect. Astfel, Letiția ne demonstrează că silueta se întreține prin muncă: sport mult și o alimentație sănătoasă.

Iată cum arată Letiția Pescariu și cum se menține în formă în galeria foto de mai sus!

Letiția Pescariu, formă fizică de invidiat! Iată cum reușește să aibă o siluetă perfectă, deși este mamă a trei copii!Letiția Pescariu, formă fizică de invidiat! Iată cum reușește să aibă o siluetă perfectă, deși este mamă a trei copii!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Acasă la Letiţia şi Dinu Pescariu – FOTO 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter