Liviu Vârciu și Dorian Popa s-au certat la ”Asia Express”. Uite de la ce au pornit discuțiile

Publicat pe

Au fost într-o competiție extrem de grea, iar discuțiile aprinse între participanți nu au lipsit. Liviu Vârciu și Dorian Popa s-au certat la 'Asia Express', după ce echipa lui Liviu a pierdut la un joc.

Dorian Popa și Andrei Ștefănescu au jucat un joc specific celor din Asia, însă Dorian și echipa sa au reușit să câștige, în timp ce Liviu Vârciu se enerva pentru că echipa lui nu reușea să strângă puncte.

'Dorian e suporter sau ce e? Dorian nu l-am văzut în teren. (…) Nu ai pus deloc piciorul pe minge. Joci? Când joci?', a spus Liviu Vârciu foarte nervos. 'Nebunele, ești ofticos că am câștigat?', i-a răspuns Dorian Popa.

Dorian Popa și Liviu Varciu s-au certat

Dorian Popa și Liviu Vârciu s-au certat

Dorian Popa și mama lui, Luminița, au reușit să câștige o amuletă de 1000 de euro în urma acestei victorii. După terminarea jocului, artistul a ținut să precizeze că speră ca Liviu Vârciu să nu fie supărat pe el, ci că acesta l-a ajutat mult în cariera lui.

La un moment dat, Liviu Vârciu a întrerupt jocul enervat fiind de faptul că Dorian Popa stătea în spate și își lăsa doar echipa să joace, fără ca el să se implice prea mult, așa cum făcea Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu a fost susținut în acest meci de Liviu Vârciu, Daniela Crudu, Vica Blochina, Lora și Ionuț Ghenu, în timp ce Dorian Popa era susținut de Ana, Raluk, Moroșanu și fratele lui.

FOTO: captură youtube

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter