Liviu Vârciu a stabilit data botezului fiicei sale. Va fi o petrecere mare

Publicat pe

Liviu Vârciu a stabilit deja data botezului fiicei sale. Carismaticul prezentator TV a dat mai multe detalii despre frumosul eveniment care se va întâmpla mai repede decât am fi crezut. Liviu și iubita lui, Anda Călin, sunt în culmea fericirii de când în viața lor a apărut cea mică.

Micuța Anastasia Maria a venit pe lume anul trecut, la sfârșitul lunii septembrie, iar pe dat de 19 mai urmează să fie creștinată. Evenimentul va fi cu siguranță unul grandios, la care vor fi invitați mulți artiști și multe vedete, prieteni de-ai lui Liviu.

La botez vor fi invitați sute de persoane, iar atmosfera va fi una fabuloasă, Liviu Vârciu fiind unul dintre cele mai amuzante personaje mondene. Restaurantul pe care l-au ales cei doi pentru petrecerea de botez va fi unul de lux, locație căutată de foarte multe vedete, potrivit libertatea.ro.

Liviu Vârciu s-a implicat foarte mult în organizarea botezului fetiței sale, Anastasia Maria, și el este cel care a ales locația, dar și cel care s-a ocupat de partea artistică de la eveniment. La petrecerea Anastasiei va fi prezentă și sora ei, Carmina, fiica lui Liviu Vârciu din relația cu Ami.

Carmina și Liviu Vârciu

Carmina și Liviu Vârciu

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter