Lora, apariții îndrăznețe. Inspiră-te de la artistă pentru un look fabulos

Publicat pe

Nu există petrecere fără glitter! Renunță la clasicul ruj roșu și alege unul metalizat, magenta. Conturează-ți ochii cu un fard sidefat, adaugă mascara discret și vei fi regina party-ului! Pagina alăturată: Păr roșu? Îndrăznește măcar pentru o seară! Alege un machiaj discret, cu fard sidefat la nivelul ochilor și buze nude, dar strălucitoare, și vei atrage toate privirile, cu siguranță!

Sezonul petrecerilor este în toi! Ce-ar fi să îndrăznești mai mult și să… fii altfel, la fiecare eveniment? Lora îți propune să te transformi într-o veritabilă divă a anilor ‘80, purtând peruci colorate și machiaje îndrăznețe, cu mult glitter, atât pentru pleoape, cât și pentru buze.

Smokey eyes modern? Da! Mai ales dacă ai ochii albaștri sau verzi, optează pentru un fard cărămiziu, cu irizații, și vei avea o privire extrem de pătrunzătoare. Un gloss transparent îți completează look-ul. Pagina alăturată: Știm cu toții că roșu și verde sunt culori complementare și iată că le putem purta împreună atunci când vine vorba despre hair&make-up. Alege o perucă și poartă un machiaj roșu, atât pe pleoape, cât și pe buze.

Dacă ești blondă, nu trebuie sub nicio formă să te ferești de rujurile color-block, albastru sau violet. Completează look-ul cu un machiaj sidefat, dar discret, al pleoapelor, și clar te vei face remarcată.

Lora, apariții îndrăznețe. Inspiră-te de la artistă pentru un look fabulosLora, apariții îndrăznețe. Inspiră-te de la artistă pentru un look fabulos

FOTO: Marius Bărăgan 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter