Loredana Groza, complet nemachiată. Cum arată artista fără machiaj

Publicat pe de Diana Stamen

Loredana Groza a apărut complet nemachiată. Cântăreața și-a obișnuit publicul ca ea să fie mereu super aranjată și să arate impecabil. De data aceasta, Loredana Groza a renunțat la machiaj, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

La aproape 50 de ani, Loredana Groza arată într-un mare fel, iar artista a avut curajul de a apărea complet nemachiată. Cântăreața are mare grijă de tenul ei și de multe ori apelează la tratamente care fac minuni cu fața sa. Loredana Groza se numără printre puținele vedete care au apărut nemachiate. În imaginile de mai jos, artista se afla la o repetiție de dans și a preferat să-și lase tenul liber, fără a mai fi încărcat de produsele de înfrumusețare.

Loredana Groza, nemachiată

Loredana Groza, nemachiată

Loredana Groza, nemachiată

Loredana Groza, nemachiată

Loredana Groza susține că nu are operații estetice

'Toată lumea crede că am recurs la cine știe ce chestii sofisticate, operații… Nu am recurs niciodată la așa ceva. Nu sunt adepta chestiilor invazive. Nu am nicio operație estetică. Reuşesc să am un stil de viaţă sănătos. Mă trezesc devreme, am ritualurile mele dimineața, fac yoga, stretching, pilates sau merg la sală. Încerc să alternez acest regim de viaţă destul de spartan pe care îl am cu alimentaţie sănătoasă. Să evit zahărul, făinoasele. Ele se pot înlocui', a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Adina Alberts, chirurg estetician: „Loredana Groza arată mai bine acum decât arăta în urmă cu 30 de ani!'

FOTO: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter