Loredana Groza plânge când îşi ia fiica în braţe: "Mă emoţionează până la lacrimi"

Publicat pe

Loredana Groza plânge de fiecare dată când îşi ia fiica în braţe. Elena reprezintă pentru ea cea mai frumoasă comoară. Au o legătură spirituală indestructibilă, iar asta se poate observa imediat. Iată ce emoţii puternice trăiesc cele două. 

Loredana Groza şi fiica se afşă pe coperta pe octombrie a revistei VIVA!. Artista a acordat şi un interviu exclusiv în care vorbeşte despre fiica sa, viaţa de familie şi viaţa de artist. Are o carieră de 32 de ani.

Te percep extrem de sensibilă atunci când vine vorba despre Elena. Spune-mi, când te-a făcut ultima oară să-ți dea lacrimile de fericire?

Când mă ia în brațe și îmi spune că mă iubește, momentele în care o simt atât de aproape de mine și îmi dau seama cât de prețioase sunt acele clipe, atunci mă emoționează până la lacrimi.

Știu că tu ai și o relație a propiată cu mama ta. Ai momente în care îi mai ceri ajutorul, în care îi ceri sfaturi, în care te comporți ca… un copil?

Mama este foarte prezentă în viața mea, este o femeie foarte activă, care continuă să predea ca învățătoare, este foarte conectată la tot ce e nou. În continuare are emoții pentru mine, înainte de spectacole, în continuare are grijă să-mi retușeze cu o atingere plină de dragoste un detaliu al vestimentației. E emoționant pentru mine și îi sunt recunoscătoare pentru tot ce a făcut atât pentru mine, cât și pentru fratele meu, Cristi.

Începând cu 1 Octombrie, găsiți noul număr al revistei VIVA! la toate punctele de difuzare a presei. Descoperiți și cadoul pregătit special pentru voi, pe care îl puteți cumpăra împreună cu revista pentru numai 13,99 lei: un lapte demachiant Ivatherm.

Foto: Marius Bărăgan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter