Mădălin Ionescu a fost ameninţat cu moartea! "Intrasem într-o zonă foarte periculoasă!"

Publicat pe

Mădălin Ionescu a fost ameninţat cu moartea! „Intrasem într-o zonă foarte periculoasă!”! Prezentatorul TV îşi aduce aminte şi acum de momentele mai puţin plăcute din cariera sa. A fost nevoit să renunţe deoarece viaţa îi era pusă în pericol. S-a retras la timp şi acum are o familie foarte frumoasă alături de Cristina Şişcanu!

Mădălin Ionescu este acum în concediu de paternitate, însă retrăieşte momentele în care a fost nevoit să renunţe la emisiunea în care făcea investigaţii. Viaţa i-a fost pusă în pericol.

„Am plecat de la emisiune, am fost ameninţat cu moartea intens. Mai mulţi generali din zona serviciilor m-au avertizat. Intrasem într-o zonă de anchete foarte periculoase. A fost momentul să plec de aclo. Am acceptat apoi contractul celor de la Antena. (…) Am mesr şi după trei săptămâni au  transformat emisiunea într-un tabloid. În scurt timp a făcut peste 10 puncte. A fost un succes cu care în continuarea mă mândresc.”, a spus Mădălin Ionescu în seria Interviurile Viva!.

Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcina Adelinei Pestrițu!

Cristina Șișcanu a declarat că este dispusă să-i dea sfaturi despre creșterea copilului, dacă fosta colegă de emisiune a lui Mădălin Ionescu i le va cere. Vedeta a mai dezvăluit că deocamdată nu știe ce sex va avea primul copil al Adelinei Pestrițu.

'Am vorbit cu ea. Este și ziua ei de naștere. Dăcă îmi cere (n.r. – sfaturi despre creșterea copilului), cu mare drag. Nu știe sexul copilului. (…) I-a dezvăluit identitatea și viitorului tată.',  a dezvăluit Cristina Șișcanu în seria 'Interviurile Viva!'.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter