Mădălina Ghenea, poze super-hot de la filmări!

Publicat pe

Frumoasa Mădălina Ghenea şi-a pus din nou fanii din reţelele de socializare pe jar, după ce a postat câteva poze incredibil de sexy!

 

madalina

 

Foto: Facebook

 

Fara sa dea detalii despre proiectul in care este implicata sau locatia in care filmeaza, Madalina Ghenea a preferat sa publice pe pagina ei de Facebook niste fotografii superbe, care au strans in doar cateva ore miii de like-uri si comentarii de la fanii sai. De altfel, nici nu este nevoie de prea multe cuvinte, atunci cand arati ca o zeita si te afli intr-un asemenea decor de vis!

 

madalina 4

madalina 3

 

Desi presa a speculat mult in ultima vreme despartirea de actorul Gerard Butler, Madalina nu a dat inca nici o declaratie oficiala privind relatiile dintre ei.
Cu toate acestea, nu peste mult timp, Madalina se va pregati de… nunta! Este vorba despre nunta fratelui ei, eveniment pe care frumoasa romanca l-a anuntat pe 20 de mai, tot prin intermediul paginii ei de Facebook, postand un colaj de imagini insotit de urmatorul mesaj: „ne amuzam frecvent pe tema asta in copilarie si acum chiar am ajuns la marele moment Da! fratele meu se insoara!”

 

madalina si fratele

 

Mădălina Ghenea, superbă într-o little black dress

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter