Mădălina Ghenea și-a arătat fiica pentru prima dată. Iată cu cine seamănă micuța!

Publicat pe

Se împlinesc 4 luni de când Mădălina Ghenea a devenit mamă, însă până acum vedeta a refuzat să facă publice fotografii cu chipul fetiței ei. Acum, aceasta și-a făcut curaj și le-a arătat fanilor ei primele imagini cu micuța.

După ce nasc, multe vedete refuză să își arate copiii, iar printre ele se numără și Mădălina Ghenea. Mai mult, frumoasa românca nu a dezvăluit nici măcar numele fetiței sale. Însă Mădălina este o împătimită a fotografiilor și adoră să posteze cât mai multe poze pe rețelele de socializare, așa că nu s-a putut abține să nu posteze și câteva imagini cu micuța ei, chiar dacă a încercat să îi acopere fața cu o inimioară.

Mădălina Ghenea și fiica ei

Din ce putem distinge, fiica Mădălinei seamănă cu tatăl, Matei Stratan, și pare că i-a moștenit acestuia năsucul și buzele.

Citește și: Halle Berry îl dă afară din casă pe fostul său soț, Olivier Martinez

Matei Stratan și fiica sa și a Mădălinei Ghenea

În plus, pare că micuța este un copil extrem de cuminte. Mădălina Ghenea s-a filmat lângă fiica sa, iar cea mică părea că este foarte fericită că mama sa îi acordă toată atenția. În clipul postat pe Instagram, fetița dă din mânuțe și piciorușe și gângurește în timp ce Mădălina se joacă cu unul dintre filtrele rețelei de socializare.

👩‍👧💕

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter