Madonna este din nou mamă

Publicat pe

Madonna este oficial o mamă pentru încă doi copii! Înalta Curte din Malawi a acordat marți Madonnei permisiunea de a adopta două micuțe în vârstă de 4 ani născute în sudul Africii.

Deși cântăreața a negat luna trecută zvonurile potrivit cărora aceasta va adopta încă doi copii, se pare că acum totul este oficial.  Potrivit unui raport al Înaltei Curți din Malawi, aceștia au acordat  artistei în vârstă de 58 de ani, capacitatea de a adopta fete gemene. Se pare că Madonna s-a prezentat în insanță alături de  avocatul său, dar și tatăl și unchiul gemenelor.

 

Purtătorul de cuvânt al sistemului judiciar din Malawi Mlenga Mvula a declarat pentru revista People că mama fetelor a murit în august 2012, la o săptămână după ce a dat naștere micuțelor acum în vârstă de 4 ani.

 

„După ce a murit mama lor, copiii au fost îngrijiți de bunica lor, care nu le-a putut oferi pe deplin tot ce era necesar, astfel acestea au fost luate într-un orfelinat”, a explicat Mvula.

 

Potrivit The Guardian, gemenele vor fi adoptate de la Casa Speranței,  orfelinat din Mchinji, în apropiere de granița de vest a Zambiei, unde fiul Madonnei,  David Banda a trăit înainte ca aceasta să îl adopte în urmă cu câțiva ani. Un oficial guvernamental se va deplasa cu Madonna și gemenele  (numite Stella și Estera) către SUA pentru a se asigura că micuțele vor locui în siguranță și că vor avea parte de tot ceea ce este nevoie.

 

Artista a mai adoptat doi copii din Malawi, pe David Banda și Mercy James, în 2006 respectiv în 2009, atrăgând furia opinia opiniei publice care a criticat autoritățile că permit ocolirea legilor care interzic adopțiile de către cetățeni străini. De asemenea, ea mai are doi copii, Lourdes și Rocco, din relații anterioare.

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

 

Citește și:

Războiul nervilor continuă – Trump o consideră pe Madonna dezgustătoare

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter