Magda Vasiliu spune ce se întâmplă cu fiul său la un an de când a fost diagnosticat cu cancer

Publicat pe

Magda Vasiliu, despre fiul său diagnosticat cu cancer. Un an trecut de când prezentatoarea TV şi soţul său au plecat de urgenţă din România împreună cu fiul lor pentru a fi tratat în Italia. Vlad este într-o stare mai bună acum, vedeta a ţinut să mulţumească medicilor. 

Se pare că Vlad este într-o stare din ce în ce mai bună. Medicii i-au acordat o atenţie deosebită, la fel şi asistentele. Îngrijirea de care a avut parte acolo s-a dovedit a fi una perfectă, căci micuţul a trecut de suferinţă.

Magda Vasiliu a povestit că băieţelul a făcut un an chimioterapie, a suferit chiar şi o intervenţie chirurgicală, plus alte analize săptămânale. Cosmin Stoian, mama lui, au fost mereu alături de Vlad. Prezentatoarea a afirmat că fără ei nu s-ar fi descurcat.

„Astăzi se împlinește un an de când am ajuns la Roma…Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul….Un an de chimioterapie, o intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte….Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano , dar și mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă…

Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiți cu adevărat copiii oncologici, am învățat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor și în priceperea și îndemânarea asistentelor. …Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit din tot sufletul meu …cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprimă recunoștință mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu și fără mama lui, o doamna și o mama în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă….Nu-mi doresc decât că într-o zi, copiii români să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a avea o șansă la viață.”, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul Magdei Vasiliu după ce fiul a fost diagnosticat cu cancer

În urmă cu aproximativ 8 ani, Magda Vasiliu devenea mamă pentru prima data, ea aducând pe lume un băieţel pe nume Vlad Andrei. Prezentatoarea TV trăieşte cea mai sfâşietoare perioadă după ce copilul ei a fost diagnosticat cu cancer în anul 2017. Ea trebuie să se lupte şi cu sistemul medical românesc, lovindu-se de birocraţia binecunoscută, în timp ce în Italia Vlad a fost internat fără ca părinţilor lui să li se ceară vreun act.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter