Maria Sharapova a vorbit despre excesele din perioada de suspendare: „Am consumat mult alcool și am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă”

Publicat pe

După ce a fost suspendată din cauza dopajului cu Melodonium, Maria Sharapova a profitat de cele 15 luni care au ținut-o departe de tereneul de tenis. Într-un interviu acordat ediției amerciane a revistei Vogue, jucătoarea de tenis a povestit cum și-a petrecut ultimul an, dar și despre abuzurile pe care le-a făcut.

„În ultimul an cantitatea de alcool pe care am consumat-o probabil este mai mare decât toată cantitatea din anii trecuți. Dar s-a întâmplat astfel pentru că am avut o viață socială', a spus cu sinceritate Sharapova.

Mai mult, Maria a povestit și depre întâlnirile cu diverși bărbați pe care le-a avut în această perioadă.

Chiar am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă, nici nu știam cum e. A fost ceva cu totul nou și mi-a plăcut„, a mai afirmat tenismena amuzată, potrivit Vogue.

Grigor Dimitrov, fostul iubit al Sharapovei, s-a numărat și el printre mulțimea de bărbați care au scos-o pe aceasta la o întâlnire. Cei doi s-au văzut la un restaurant din New York.

Nu ne mai văzuserăm din vara lui 2015, dar ne-am întâlnit acum câteva luni într-un restaurant din New York și am stat de vorbă aproape cinci ore, până am închis acel restaurant. El e o parte însemnată din viața mea și e o persoană delicată și complicată. A fost foarte drăguț să stăm de vorbă ca doi oameni normali', a spus Maria despre tenismenul bulgar.

A vizitat mult

Chiar dacă avea câte un turneu în părți diferite ale lumii, Sharapova nu a reușit să viziteze pâna acum orașele în detaliu. Așa că perioada lungă de suspendare i-a oferit această oportunitate. Orașe precum Barcelona, Londra, Koln, dar și țări precum Croația s-au aflat pe lista ei de vizitat.

Cunoșteam foarte bine Wimbledonul, dar nu cunoșteam Londra', a afirmat rusoaica.

Tenisul nu este viața ei

Pe lânga acuzațiile de dopaj cu Melodonium, care i-au adus în final 15 luni de suspendare în loc de 24 de luni cum s-a decis inițial, Maria Sharapova a mai fost acuzată și de faptul faptul că nu are un comportamnet corespunzător în vestiar. Aceasta susține că, în ciuda succesului, are și viață socială și prieteni, așa că tenisul nu este viața ei.

În vestiar petrec cât mai puțin timp posibil, pentru că am o altă viață. Am familie, am prieteni. Cu cât petrec mai puțin timp în vestiar, cu atât mai multă energie am pentru ei. Sunt respectată pentru ceea ce fac pe terenul de tenis, iar asta înseamnă mult mai mult pentru mine, decât să spună cineva că sunt o persoană drăguță în vestiar. Dacă aș fi fost doar o jucătoare de tenis, cred că aș fi înnebunit. Pe bune', a mai spus rusoaica.

Se pregătește să revină pe terenul de tenis

În aprilie este programată revenirea Sharapovei pe teren, așa că aceasta este pregătită pentru a juca din nou tenis la nivel înalt, așa cum ne-a obișnuit, chiar dacă începutul va scârțâi puțin.

Nu-mi este teamă că voi eșua în încercarea mea de a reveni. Dacă mi-ar fi teamă nu m-aș mai întoarce. Nimeni nu mi-a zis că trebuie să fie în aprilie, am avut de ales. Nu o să fie o tragedie dacă nu o să câștig un meci. În trecut am adunat sute de succese', a adăugat jucătoarea de tenis.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Maria Sharapova se relaxează la plajă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter