Maya, fiica Antoniei, a împlinit 7 ani. Mesajul trist și emoționant transmis de vedetă fiicei sale: „Îţi promit că voi face tot ce pot să...”

Publicat pe

Fiica Antoniei, Maya, a împlinit 7 ani, iar de ziua ei Vicenzo Castellano i-a pregătit una dintre cele mai frumoase petreceri. Însă bucuria nu a fost completă pentru că de la petrecere a lipsit Antonia, care i-a transmis fiicei sale cel mai emoționant mesaj.

S-a tatuat, s-a îmrăcat în prințesă, s-a fotografiat și a fost înconjurată de multe alte prințese, așa a petrecut Maya aniversarea celor 7 ani. Tatăl ei, Vicenzo, i-a pregătit una dintre cele mai frumoase petreceri, iar Maya s-a distrat pe cinste. Însă aniversarea și-a sărbătorit-o în Italia, iar Antonia nu i-a putut fi alături fiicei sale într-unul dintre cele mai frumoase momente.

Citește și: Mădălina Ghenea – așa cum nu ai mai văzut-o până acum. S-a filmat în timp ce își alăptează fetița – VIDEO

Artista suferă enorm din cauza faptului că nu o poate avea și pe Maya alături de ea, așa că i-a transmis cel mai emoționant mesaj de ziua ei.

„Viaţa nu este chiar aşa cum am plănuit-o, cu multe urcuşuri şi coborâşuri, şi faptul că nu te-am putut avea alături de mine a fost foarte dificil pentru mine, dar îţi promit că voi face tot ce pot să fiu cea mai bună mamă şi un adevărat model pentru tine, şi fac tot posibilul ca să fim împreună. Se va întâmpla asta… 7 ani de iubire pură, şi mulţi alţii. La mulţi ani, Prinţesă', a scris ea pe Instagram în dreptul unei fotografii cu Maya când era bebeluș.

Vezi în gaelria foto de mai sus mai multe imagini de la petrecerea Mayei!

Maya, fiica Antoniei, a împlinit 7 ani. Mesajul trist și emoționant transmis de vedetă fiicei sale: „Îţi promit că voi face tot ce pot să...'Maya, fiica Antoniei, a împlinit 7 ani. Mesajul trist și emoționant transmis de vedetă fiicei sale: „Îţi promit că voi face tot ce pot să...'

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter