Media Music Awards 2017: Lidia Buble și Răzvan Simion - prima apariție împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Publicat pe

După ce s-a scris că Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi despărțit, iată că cei doi au vrut să pună capăt speculațiilor, așa că și-au făcut apariția împreună la Media Music Awards 2017 pentru prima dată după mai mult timp.

În ultimele săptămâni s-a tot scris și speculat cum că Lidia Buble și Răzvan Simion nu ar mai forma un cuplu și că cei doi și-ar fi spus adio după doi ani de relație. Totul a pornit de la faptul că cei doi nu au mai apărut împreună la evenimente și nici nu au mai postat poze așa cum o făceau înainte, iar niște declarații ale unor surse pentru presa tabloidă potrivit cărora relația dintre Lidia și Răzvan s-ar fi răcit ar fi întărit aceste zvonuri.

Însă Răzvan și Lidia au încercat să dezmintă aceste speculații, făcând haz de necaz pe rețelele de socializare, iar acum, pentru prima dată de la apariția știrilor despre despărțire, cei doi au venit împreună la MMA.

Zâmbitori și puși pe șotii, cei doi au fost atracția serii. Lidia Buble a arătat extraordinar într-o salopetă roșie în carouri, ghete negre, cu toc, geacă neagră, de piele și o bască pe cap, în timp ce Răzvan s-a amuzat de faptul că are piciorul rupt și a venit în cârje la eveniment. Amândoi au arătat excepțional, adoptând un look rock, și pot fi declarați, fără nicio problemă, cuplul serii de la Media Music Awards.

Alexandra Popescu

Foto: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter