Meghan Markle a făcut furori în Australia cu niște botine de toamnă pe care și le poate permite oricine

Publicat pe

Toți fanii cuplului regal au fost cu ochii pe cei doi în această săptămână, mai ales de când s-a aflat că aceștia vor fi părinți. Prințul Harry este fericit din cale-afară că va deveni tată pentru prima dată. Meghan Markle a purtat o pereche de botine de toamnă cu care a facut furori în turul regal, în Australia.

Meghan Markle a fost văzută purtând o rochie făcută de un designer celebru și cerceii Prințesei Diana, dar în una din zile, aceasta a optat pentru o ținută casual. Meghan Markle a fost văzut cu o pereche de botine de toamnă adorabile.

La aeroportul Dubbo, unde ea și Meghan Markle au fost prezenți, Ducesa de Sussex a purtat o cămașă oversize albă, un sacou gri și o pereche de jeans negri cu o pereche fabuloasă de botine de la J. Crew.

Încălțămintea Ducesei de Sussex costă aproximativ 178 de lire și sunt unele dintre cele mai confortabile pe care aceasta le-a purtat. Stocul de botine de la J. Crew este deja epuizat online.

Citește și: Meghan Markle a refuzat să mănânce un aliment. Ducesa de Sussex s-a temut pentru sarcina ei

Citește și: Meghan Markle a primit un cadou inedit de la un copil, în Australia. Ducesa de Sussex a fost impresionată

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter