Meghan Markle a încălcat protocolul

Meghan Markle a încălcat protocolul, iar gestul făcut pare că a fost taxat de internauți. Logodnica Prințului Harry a uitat de reguli și etichetă.

Membrii familiei regale nu au voie să îmbrățișeze oamenii de rând în public, dar logodnica Prințului Harry nu a mai ținut cont de acest aspect în vizita la Edinburgh, potrivit metro.co.uk. Imagini cu Meghan Markle au apărut în timp ce o îmbrățișează pe Alice Thompson, co-fondatoarea unui centru pentru persoane fără adăpost, Social Bite.

Alice Thompson i-a mărturisit logodnicei Prințului Harry că a fost foarte impresionată atunci când a auzit discursul ei în anul 2015. Meghan Markle a vorbit la vremea respectivă despre feminismul la conferinţa UN Women.

Au mai rămas trei luni până la marele eveniment

Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători în luna mai a acestui an, iar acesta este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. La nuntă vor participa aproximativ 800 de persoane. Am putea spune că este o petrecere 'restrânsă' ținând cont de faptul că la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles au fost peste 3500 de invitați.

FOTO: Hepta

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro