Meghan Markle - O americancă la BUCKINGHAM

Publicat pe

E cu trei ani mai mare ca iubitul ei, e americancă, provine dintr-o familie birasială și e divorțată, un motiv în plus să nu fie agreată de Familia Regală. Recent, de dragul Prințului Harry, actrița Meghan Markle a anunțat că renunță la rolul din serialul care a consacrat-o. Se pare că anunțul logodnei celor doi îndrăgostiți e deja doar o chestiune de zile…

În timp ce fratele său mai mare, William, este pe cale să devină tată pentru a treia oară, copilul teribil al familiei regale, Prinţul Harry (33), un aventurier şi un mare amator de dis­tracţii, încă ţine presa în suspans cu privire la planurile sale de căsătorie cu actriţa de origine americană Meghan Markle (36). Cu toate acestea, în pofi­da nemulţumirii bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, care nu pare deloc încântată de faptul că o femeie divor­ţată ar putea să facă parte din Familia Regală – de parcă n-ar fi fost de ajuns Camilla, soţia Prinţului Charles! – Harry e pe cale să facă pasul cel mare.

PRINŢUL ŞI ACTRIŢA

Povestea de dragoste dintre Harry şi Meghan a entuziasmat o lume în­treagă, chimia dintre cei doi, care nu lasă loc de îndoială cu privire la sentimentele lor, făcându-i pe cei mai mulţi să spere că la Palatul Buckingham se vor auzi din nou clo­potele de nuntă. Dat fiind însă că Harry nu o dată s-a aprins ca o arti­ficie când s-a îndrăgostit, stingându-se însă la fel de repede – cine nu-şi amin­teşte de aventura lui cu Catherine Davies, o femeie divorţată, cu 13 ani mai mare ca el, sau de acel coup de foudre pentru Margaret, o vânzătoa­re de la o băcănie, care nici măcar nu l-a recunoscut?! –, de ce ar fi fost altfel în cazul actriţei Meghan Markle?Superba actriţă i-a intrat în suflet lui Harry mai repede decât se aştep­ta oricine, iar momentul a fost per­fect – după despărţirea de Cressida Bonas, dansatoare şi actriţă, în 2014, moment din care nu a mai fost văzut cu altcineva, Harry a traversat peri­oade vecine cu depresia; la rândul ei, Meghan se despărţise de soţul ei, pro­ducătorul de film Trevor Engelson, în 2014. Cunoscută mai puţin dato­rită muncii de caritate pe care o în­treprinde – Meghan este ambasador global pentru World Vision Canada şi consilier pentru organizaţia de ca­ritate One Young World, susţinând, printre altele, o campanie pentru co­ piii din Rwanda –, datorită rolurilor sale din filme ori colecţiei de haine pe care a lansat-o, actriţa a devenit peste noapte mai faimoasă decât îşi închipuia, ca iubită a Prinţului Harry.

Confirmarea oficială a venit în noiembrie 2016, când Palatul Kensington a emis un comunicat de presă, în care se preciza că Harry era îngrijorat pentru siguranţa ei, Meghan fiind deja terorizată de presă…

NU S-AU MAI ASCUNS

Cei doi îndrăgostiţi au fost văzuţi împreună pentru prima oară, în Londra, plimbându-se de mână, anul acesta, în februarie, dar relaţia lor s-a cimentat abia după ce au primit binecuvântarea lui Thomas, tatăl lui Meghan. Trei luni mai târziu, Meghan şi-a făcut apariţia în postură oficială de iubită a Prinţului Harry, la un meci de polo, în Berkshire, la care a participat iubitul ei. Atunci au fost surprinşi de paparazzi sărutându-se pentru prima oară, în timp ce erau convinşi că nu îi vede nimeni. Din momentul în care relaţia lor a devenit o sursă de subiecte pentru presă, toată lumea s-a temut că vor eşua, dar nu s-a întâmplat aşa. În plus, Casa Regală a rămas rezervată în privinţa acestui subiect, cu atât mai mult cu cât moartea dramatică a Prinţesei Diana, cauzată de intruziunea paparazzilor în viaţa ei privată, este încă vie în memoria tuturor. Deşi Regina nu e deloc încântată de alegerea nepotului său – Meghan nu numai că este divorţată şi are o meserie nu prea bine văzută de suverană, ci provine şi dintr-o familie birasială, mama ei fiind de culoare –, până la urmă nu a mai putut să se opună acestei relaţii.

De altfel, Prinţul Albert de Monaco a avertizat-o public pe Meghan că, „mai devreme sau mai târziu, va trebui să facă faţă unui adevărat linşaj, dar în egală măsură a încurajat-o să lupte pentru dragostea ei: „Păstrează-ţi calmul şi mergi înainte!. Şi a mers, chiar dacă asta a presupus să evadeze cu Harry tocmai în Africa pentru a fi doar ei doi sau să intre la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, pe uşa din spate, pentru a nu abate atenţia nuntaşilor şi a presei de la mireasă.

„SUNTEM ÎNDRĂGOSTIŢI

Actriţa a recunoscut că nu citeşte niciun fel de presă şi probabil că acesta este cel mai bun sistem de apărare. Cu toate acestea, vedeta din serialul „Suits a acceptat pentru prima oară să vorbească despre relaţia cu Harry în revista Vanity Fair. Meghan a declarat că nu e uşor să fie iubita unuia dintre cei mai urmăriţi oameni din Anglia, dar şi de pe planetă, recunoscând că „în unele zile poate fi mai dificil decât în altele, dar că are tot sprijinul iubitului ei. Totuşi, Meghan a ţinut să sublinieze că nu s-a lăsat niciodată definită de relaţiile sale şi că, prin urmare, a rămas aceeaşi persoană, singurul lucru diferit din viaţa ei fiind povestea de dragoste pe care o trăieşte cu Harry: „Suntem doi oameni foarte fericiţi şi îndrăgostiţi. Recent, cei doi au fost surprinşi sărutându-se în public, la Invictus Games, iar Prinţul Harry nu s-a mai ferit să-şi ţină iubita de mână pe stradă, semn că relaţia lor a trecut la un alt nivel. Ce urmează acum, după ce Pippa Middleton s-a măritat şi după ce Kate, Ducesa de Cambridge, a anunţat că aşteaptă al treilea copil? Probabil că acesta este cel mai potrivit moment pentru ca Prinţul Harry şi Meghan Markle să-şi anunţe logodna.

Oana Enache

Foto: Hepta, Northfoto

Meghan Markle - O americancă la BUCKINGHAMMeghan Markle - O americancă la BUCKINGHAM
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter