Meghan Markle s-a botezat în secret, pentru a se căsători cu Prințul Harry!

Publicat pe

Numărătoarea inversă până la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle a început deja, așadar până în ziua ceremoniei totul trebuie să fie pus la punct perfect, așa cum cer rigorile regale. Iată că viitoarea mireasă a bifat recent și una dintre cele mai importante tradiții – Meghan Markle s-a botezat în secret, pentru a se căsători cu Prințul Harry!

Prințul Harry și Meghan Markle, în ziua anunțării logodnei.

Înainte de a spune DA în biserică și a-i deveni soție Prințului Harry, Meghan Markle a trebuit să mai treacă însă printr-un ritual religios. Anunțul a fost făcut chiar de Palatul Kensington, comunicatul confirmând faptul că Meghan Markle urma să fie botezată înainte de căsătoria cu Prințul Harry. Chiar dacă acest lucru nu era neapărat obligatoriu, gestul lui Meghan a întărit legătura dintre Regina Elisabeta a II-a, capul Bisericii Marii Britanii, și nepotul său mai mic.

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi soț și soție în luna mai.

În trecut, au fost multe speculații cu privire la trecutul religios al lui Meghan. Deși a mers la un liceu catolic, Meghan nu a fost crescută în această credință – tatăl ei este episcopalian (religia episcopaliană este, de fapt, ramura din America a religiei anglicane), iar mama ei este protestantă. Teoretic, actrița nu ar fi trebuit să facă acest pas, însă Jason Knauf, secretarul pe probleme de comunicare al Prințului Harry, a declarat că Meghan a ales să fie botezată, urmând a primi confirmarea în Biserica Anglicană, înainte de nuntă.

Meghan Markle s-a botezat în secret, pentru a se putea căsători cu Prințul Harry.

Meghan Markle s-a botezat în secret, pentru a se putea căsători cu Prințul Harry.

Conform Daily Mail, în acest moment Meghan Markle este membră cu drepturi depline a Bisericii Anglicane, actrița fiind botezată și primind confirmarea de la Arhiepiscopul de Canterburry, Justin Welby, în cadrul unei ceremonii sacre ce a durat 45 de minute și a avut loc la Capela Regală a Palatului. Slujba religioasă a fost una extrem de restrânsă, Meghan avându-l alături pe Prințul Harry. Palatul Kensington nu a dat încă un comunicat oficial, însă se pare că alături de cei doi viitori miri au fost doar Prințul Charles, soția sa, Camilla, Ducesa de Wales, și câteva persoane apropiate.

 

Decizia ca ritualul de botez să aibă loc la Capela Regală de la Palatul St. James a fost luată de Prințul Harry, acest loc având o însemnătate specială pentru el. Acolo a fost depus trupul Prințesei Diana, mama lui William și a lui Harry, timp de o săptămână, la moartea sa, în anul 1997. De această capelă este legat însă și un eveniment ceva mai fericit – acolo a fost botezat, în 2013, Prințul George, și iată că acum aici a mai avut loc un alt eveniment memorabil: botezul lui Meghan.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter