Meghan Markle şi Prinţul Harry au ajuns în Fiji. Ducesa de Sussex a purtat bijuterii unicat

Publicat pe

În cadrul tuneului regal, Meghan Markle şi Prinţul Harry au ajuns în Fiji. Cei doi duci au fost întâmpinaţi într-un mod inedit, cu covor roşu şi onor militar de către oficialităţi. Fosta actriţă a atras privirile tuturor cu zâmbetul şi ţinuta ei!

Este cea de a 16-a zi din cadrul turnelului regal. După perioada petrecută în Sydney, Ducele şi Ducesa de Sussex au aterizat în Fiji. Nu vor rămâne prea mult timp aici, destinaţia lor fiind Tonga.

Fosta actriță a atras toate privirile , ea a avut o apariție încântătoare într-o rochie de 456 de lire, creație Zimmermann. Rochia aleasă a avut mâneci, iar la aceasta, Meghan a asortat o pălărie în aceeași nuanță, creație Stephen Jones.

Viitoarea mămică a ales accesorii deosebite, o pereche de cercei primiți de la Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a și o brățară primită de la Prințul Charles.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au ajuns în Fiji. Ducesa de Sussex a purtat bijuterii unicatMeghan Markle şi Prinţul Harry au ajuns în Fiji. Ducesa de Sussex a purtat bijuterii unicat

Vizita regală în Fiji va dura doar trei zile timp în care vor explora zonele inedite, vor învăţa despre cultura şi preparatele locului.

Probleme întâmpinate la vizita în Fiji

Conform informaţiilor apărute în presă, se pare că în timpul întâiului eveniment din Fiji, Ducele și Ducesa s-au confruntat cu un vânt extrem de puternic. Pălăria Ducesei aproape a zburat, rochia ei a făcut valuri, iar covorul roșu și-a luat zborul la propriu!

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter