Meghan Markle și Prințul Harry își arată dragostea în public, în pofida etichetei regale

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry sunt, mai nou, preferații britanicilor și nu numai, cei doi reușind să-i „detroneze' pe Kate Middleton și Prințul William la capitolul popularitate. Care este motivul? Meghan Markle și Prințul Harry își arată dragostea în public prin gesturi neobișnuite pentru membrii familiei regale, iar asta le-a atras din plin simpatia oamenilor.

 

Până să apară Meghan Markle în viața Prințului Harry, preferații jurnaliștilor, dar și ai oamenilor de rând au fost Prințul William și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Fiecare apariție a celor doi a fost și este întotdeauna impecabilă, atât din punct de vedere vestimentar, cât și în privința respectării etichetei regale. Tineri, frumoși, afabili, cei doi soți sunt impecabili, însă nici Kate și nici William nu se abat prea mult de la etichetă. În schimb, de anul trecut, din luna noiembrie, de când mezinul familiei s-a logodit cu actrița Meghan Markle, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade. Și nu în ceea ce privește ținutele celor doi viitori însurăței, care sunt, de asemenea, impecabile, ci în privința limbajului nonverbal.

 

Lucru nemaiîntâlnit până acum la niciunul dintre membrii familiei regale, Meghan Markle și Prințul Harry își arată dragostea în public, fără să le pese dacă încalcă eticheta regală. Prințul și actrița se țin de braț, de mână, se privesc cu duioșie, se ating protector și râd în hohote, comportându-se ca un cuplu obișnuit de îndrăgostiți, iar asta este le-a adus în scurt timp un capital uriaș de popularitate. De altfel, niciunul dintre ei nu se ferește de interacțiunea cu fanii – recent, Meghan a îmbrățișat cu multă căldură o fetiță care i-a spus că ar vrea să devină actriță, gest ce le-a adus aminte tuturor de Prințesa Diana, care obișnuia să fie la fel de caldă și de empatică față de oamenii din jurul ei. În plus, în ochii celor doi îndrăgostiți se citește fericirea, iar asta nu poate fi restricționată de niciun cod și nicio etichetă, fie ele și regale…

Meghan Markle și Prințul Harry își arată dragostea în public, în pofida etichetei regaleMeghan Markle și Prințul Harry își arată dragostea în public, în pofida etichetei regale

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter